Menu Premium
Loading...

Minecraft PlayStation 4 Edition Review

18/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Minecraft heeft inmiddels een zeer grote stempel gedrukt op de gaming community. De game heeft het ontzettend goed gedaan in de verkopen en heeft daarmee deels de indie-scene een impuls gegeven. Minecraft komt nu ook op de Playstation 4 uit en Boris heeft samen met David deze editie van de populaire game gespeeld. Tijd voor de review!

Boris en David hebben veel tijd doorgebracht in de wereld van Minecraft, waarin ze vele dingen hebben gemined en gecraft. Beide mannen maken al langer deel uit van de Minecraft community en zijn dus ook op de hoogte van de ins-en-outs en de wensen van hun medespelers.¬†Heeft de game veel verbeteringen ten opzichte van de Playstation 3-versie? Onder meer deze vraag wordt beantwoord in de ‘Minecraft PlayStation 4 Review’!

Dat de game veel in zich heeft, werd afgelopen week nog maar even benadrukt. Mojang, de ontwikkelaar achter Minecraft, is inmiddels voor het krankzinnige bedrag van 2,5 miljard dollar verkocht aan Microsoft. Wat dat betekent voor de toekomst, is nog niet bekend. Minecraft is sinds deze maand uit voor de PlayStation 4. Check nu wat Boris en David van de game vinden!

Ontwikkelaar: Mojang, 4J Studios
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 4

201418_Minecraft_Splash

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch