Menu Premium
Loading...

Minecraft: PlayStation 3 Boxed Edition Review

01/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen kent het inmiddels ongekend populaire Minecraft wel. De game zag in 2011 het licht en werd als een malle gedownload. Inmiddels is Minecraft bijna op ieder platform wel te spelen en zo ook nu op de PlayStation 3 en Xbox 360. Ben je benieuwd wat Steven en Skate van deze boxed editie van Minecraft vinden? Check dan deze Minecraft: PlayStation 3 Boxed Edition review.

Inmiddels is het spelconcept van Minecraft wel bekend. Je bent in staat een compleet eigen wereld te bouwen en die precies zo in te richten als je wilt. Er zijn online al verschillende indrukwekkende voorbeelden van Minecraft-creaties. Zo is heel King’s Landing uit Game of Thrones nagemaakt en heeft iemand de moeite genomen om Minas Tirith uit Lord of the Rings na te bouwen. De hele game is opgebouwd uit pixels en je kan als speler met deze pixelblokken aan de slag om gebouwen of heel King’s Landing te bouwen. Overdag leef je een zorgeloos leven in Minecraft, maar als de nacht valt moet je jezelf en jouw land beschermen tegen kwaadaardige wezens zoals zombies, skeletten en spinnen. Om jezelf te beschermen tegen deze dreigende wezens moet je jezelf ingraven door blokjes weg te bikken of kun je ze te lijf gaan met je eigen vervaardigde wapens. Tijdens het graven verzamel je verschillende soorten grondstoffen die je kunt samenvoegen met andere voorwerpen. Wil je weten wat Skate en Steven gebouwd hebben? Kom erachter en check de Minecraft: PlayStation 3 Boxed Edition review.

Minecraft is van indie-status steeds hogerop geklommen. Er worden tegenwoordig zelfs Minecraft-toernooien gehouden waarin prijzen worden uitgereikt aan de deelnemers die de meest creatieve stad of omgeving weet te bouwen. Wil je weten wat Steven en Skate hebben gemaakt in Minecraft? Kom erachter in de Minecraft: PlayStation 3 Boxed Edition review of jij deze versie moet hebben.

Ontwikkelaar: 4J-Studios en Mojang
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita en mobile

Minecraft: PlayStation 3 Boxed Edition Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch