Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Minecraft Legends Premium Review: Geslaagde spin-off of matige RTS

25/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan het in deze uitgebreide review hebben over een fenomeen: Minecraft. En dan om precies te zijn over een spin-off genaamd Minecraft Legends. Minecraft is een van de grootste en meest gespeelde games ooit. Miljoenen mensen spelen nog steeds dagelijks de ‘blokkerige’ game. En terecht, want het bouwen & avonturen beleven in deze wonderlijke wereld is super tof. Logisch dus dat Xbox spin-offs in de wereld wil brengen. Maar is deze spin-off wel leuk? De lat ligt dankzij de base-game namelijk best hoog. Boris en Jasper hebben een week lang met blokken gespeeld en geven JJ in deze review het antwoord op alle mogelijke vragen die je over deze game kan hebben. Click snel op de Play button en check de Minecraft Legends Premium review.

Minecraft Legends review: Is de spin-off net zo leuk als de grote game zelf?

Minecraft Legends is heel simpel gesteld de RTS-variant van Minecraft. Je speelt vanuit een third person perspectief en de game bevat een campaign, een coöp-mode en een PvP multiplayer-mode. Minecraft Legends speelt zich af in het Minecraft-universum tijdens een invasie door de piglins uit de Nether. Terwijl de Nether zijn heerschappij over de Bovenwereld wil uitbreiden, probeer jij daar een stokje voor te steken en de Bovenwereld te redden. En dat doe je dus door middel van een mix van resource management, bouwen én jouw ‘troepen’ te besturen tijdens de battles. Een  best wel ander concept dan bij de base game dus. Hoe beviel dit Boris en Jasper?

Versla de Piglins in de Bovenwereld

Het grote succes van Minecraft is voor een deel te danken aan het feit dat deze game met name bij kids erg populair is. En het is ook nog eens een spel wat je graag door je kinderen laat spelen. Kunnen Boris en Jasper ook Legends aanbevelen aan deze kids? Of is de spin-off net even wat moeilijker en daarmee meer geschikt voor de wat oudere Minecraft fan? Al deze antwoorden ga je krijgen in de Minecraft Legends Premium review.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch