Menu Premium
Loading...

Support Gamekings en mine je Premium subscription bij elkaar!

25/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt hem misschien al zien staan onderin je browser, de Gamekings miner. Het minen van cryptocurrency is dan populairder dan ooit. Wij dachten dat het misschien een leuk idee zou zijn om toekomstige Premium leden de mogelijkheid te geven om hun subscription bij elkaar te minen in plaats van ervoor te betalen met euro’s.

Hoe werkt dat? Nou heel simpel, onderaan je browser window zie je een knop met “start mining”. Druk op die knop en automatisch wordt de cryptocurrency Monero gemined in je browser window. De Monero die je gemined hebt, wordt automatisch gestort in het account van Gamekings. Let op: Als je je browser sluit of www.gamekings.tv verlaat, stopt ook het minen.

Hoe lang duurt het om een maand Premium bij elkaar te minen?

Dat hangt natuurlijk af van de snelheid van je computer. Maar voor een maand Premium (euro 2,50) moet je 250 miljoen hashes minen. In de teller, onderaan je browser zie je hoeveel hashes je elke seconde mined. Op die manier kun je uitrekenen hoe lang je erover doet om de benodigde hashes bij elkaar te minen. Tip: Je zou natuurlijk ook meerdere computers kunnen gebruiken.

Hoe zet ik mijn hashes om naar een subscription?

Dat doe je door op de “unlock premium” knop te drukken rechts onderaan je browser window óf onder het tabblad ‘Miner’ bij jouw Gamekings account.

Kan ik de miner ook volledig uitschakelen?

De Gamekings miner zal nooit zonder jouw toestemming beginnen met het minen van Monero. Maar mocht je hier nu helemaal geen interesse in hebben en je wil de ‘mine-knop’ helemaal uitzetten op onze website, dat kan! Klik rechtsbovenaan de website op jouw account en vink dan onder het tabblad ‘Miner’ de knop ‘Miner uitzetten en niet meer tonen’ aan.

Bedankt voor jullie support!

Natuurlijk willen we onze Premium Opperbazen nog eens bedanken voor de support via Gamekings Premium. Dankzij jullie blijft het mogelijk om onze content te blijven maken. Bedankt!

Nog vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze video nog vragen hebben over het minen of het supporten van Gamekings, stel dan je vraag hieronder in de comments of stuur een mailtje naar premium@gamekings.tv.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch