Menu Premium
Loading...

Might and Magic Heroes VI: Complete Edition Review

16/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het hernoemen van de Heroes of Might and Magic franchise gaan de avonturen in het Might & Magic universum gewoon door. Sinds de release in 2011 blijft de game door ontwikkeld worden. Na enkele expansions is er nu ook een stand-alone expansion van Might & Magic Heroes VI, namelijk Shades of Darkness. Bijna 2 jaar na dato komt er dan ook een complete editie van Might & Magic Heroes VI. Skate en Jelle hebben de game nog eens goed onder de loep genomen en de Complete Edition gespeeld. Of dat een beetje bevallen is, hoor je in de Might and Magic Heroes VI: Complete Edition Review.

In Might & Magic Heroes begeef je jezelf in een fantasy wereld waar je zelf kunt kiezen welk pad je wil bewandelen. Ga je de strijd aan als good guy met Haven en Sanctuary of kies je voor de duistere zijde van de wereld met Inferno en Necropolis. Maar in een wereld die draait om de balans tussen goed en kwaad moet er natuurlijk ook altijd een neutrale tussenweg zijn. Stronghold is dan jouw partij. Maar wat doe je in de game? Je bent de held van de door jou gekozen factie en gaat op pad. Onderweg zullen de nodige monsters zich bij je aan willen sluiten, of juist de strijd met je aan gaan. In beide gevallen zul je goed om moeten gaan met je keuzes. Maar al dat nadenken en strategisch voorbereiden geeft je haast het gevoel dat je aan het schaken bent. Daar is niks mis mee als je er van houdt, maar kan de nodige gamers afschrikken.

Gelukkig wordt alles onderbouwd met een verhaal. Of dit je meesleurt in een episch verhaal waar jij er als held uit komt, of je juist meetrekt in een mislukte soap serie, dat zie je in de Might and Magic Heroes VI: Complete Edition Review.

Ontwikkelaar: Black Hole Entertainment
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC

Might & Magic Heroes VI: Complete Edition Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch