Menu Premium
Loading...

Middle-earth: Shadow of War E3 2017 Preview

18/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

En dan nu een game waar onze stagiar Daan vooral op zit te wachten. We hebben het (natuurlijk) over Middle-earth: Shadow of War. Samen met JJ bespreekt Daan wat hij van Shadow of Mordor’s opvolger verwacht. Je ziet het in deze Middle-earth: Shadow of War E3 2017 Preview!

Een verzoeknummertje van Daan

Het lijkt wel alsof Daan de enige is die naar Shadow of War uitkijkt, want er is verder niemand op de redactie die warm loopt voor de game. Vooral JJ begrijpt niet helemaal waar Daans enthousiasme vandaan komt. Het is dus niet alleen een uitgelezen mogelijkheid om over de game te lullen, maar ook een (verwoede) poging om JJ van deze game te overtuigen. Zal JJ aan het eind van de rit nog steeds Orcs belachelijk maken, of verandert hij zowaar in een Uruk-hai (waar hij stiekem al een beetje op lijkt)?

Een waardig vervolg op deel 1?

Deze tweede Middle-earth game vertelt nog steeds het verhaal van Talion, die ook wel de Bright Lord wordt genoemd. Zijn status heeft hij te danken aan zijn krachten, waarmee hij Orcs aan zijn zijde krijgt. De game bevat net als in deel 1 het bekende Nemesis System, al is het systeem ditmaal nog wat uitgebreider geworden. Volgens Daan zijn alle onderdelen van de game uitgebreider dan in zijn voorganger, dus zijn Daan z’n verwachtingen hoog. Toch zijn er ook enkele dingen waar hij zich mateloos aan stoort. Wat dat precies is, zie je in dit item.

Wat vind jij: wordt deze game top of flop? Oftewel: ben jij kamp Daan of kamp JJ? Vanaf 10 oktober zullen we daadwerkelijk weten wat de meningen zijn, dan is de game verkrijgbaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Check nu in ieder geval de Middle-earth: Shadow of War E3 2017 Preview en laat in de comments weten wat jij van de game verwacht!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord