Menu Premium
Loading...

Micro Machines World Series Review

04/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

3…2…1…GOOOO!!! Sinds een week klagen de buren over geluidsoverlast en dat is zeker niet zonder geldige reden. Het komt allemaal door Micro Machines World Series, het nieuwste deel binnen de Micro Machines-reeks. Nu is het natuurlijk de vraag of de oergeluiden op de redactie komen door ergernis of pure joy. Deze vraag zullen JJ en Koos beantwoorden in de Micro Machines World Series Review!

De vertrouwde Micro Machines vibe

Voor de doorgewinterde gamers onder ons zal Micro Machines meer dan bekend klinken. De whacky banen, top-down view en kleine autootjes staan al lange tijd garant voor complete chaos. Ook in dit deel mag je chaos verwachten in de Race Mode, Elimination Mode en Battle Mode. Denk trouwens niet dat je makkelijk kunt winnen, want de verschillende power-ups zorgen ervoor dat je zelfs als beste racer niet van een eerste plek verzekerd bent. JJ en Koos hebben de drie game modes uitvoerig getest en laten weten waar zij de meeste lol aan beleven. Houden zij van racen of schakelen zij hun concurrentie liever uit? Spelen zij graag online, of toch liever met vrienden op de bank?

Chaos tijdens de livestream

Niet alleen JJ en Koos hebben de game gespeeld. De meeste decibellen werden namelijk geproduceerd door Jelle. Ook anderen op de redactie deden hier vrolijk aan mee, zoals je misschien al tijdens de livestream hebt gezien. Een korte compilatie uit de afgelopen vrijdagmiddag stream mocht in deze review dan ook niet ontbreken. De heren in de livestream vonden het erg gezellig, maar hadden niet het idee dat de game in je eentje net zo leuk is.

Ben je benieuwd of de nieuwste Micro Machines game net zo legendarisch kan worden als het eerste deel uit 1991? Check dan de Micro Machines World Series Review en laat in de comments weten wat jij van de game vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch