Menu Premium
Loading...

Miasma Chronicles Review: Kopen, budgetbak of slopen?

17/08/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yep, we weten het. De game kwam inderdaad al een flinke poos geleden uit. Je mag de schuld ook rustig bij JJ leggen. Hij was het spel in alle drukte uit het oog verloren. Dat terwijl een aantal van de redacteuren het spel gespeeld hadden en het best tof vonden. Dus toen zij dat melden zette JJ de titel alsnog op het opnameschema. Vandaar dat jij Miasma Chronicles vandaag alsnog op de site kunt aantreffen. Want waarom niet? Als iets leuk is, dan mag je dat best weten. Kun je zelf beslissen of je er wat mee wilt. Daarom vandaag alsnog de Miasma Chronicles review.

Miasma Chronicles review: ‘ Die zagen we niet aankomen’

Waar draait het allemaal om bij deze titel en wat voor type spel is het? Het verhaal gaat alsvolgt. En we citeren: ‘Amerika is verscheurd door een duistere kracht die bekend staat als de ‘Miasma’. Maak kennis met Elvis, een jonge man die als baby naar het mijnstadje Sedentary werd gebracht. Door zijn moeder achtergelaten groeide hij daar onder de hoede van een robot-broer op en krijgt hij van hem een mysterieuze handschoen. Met dat kleinood kan hij de Miasma kan besturen. Sluit je aan bij de twee broers en begeef op een zoektocht door de post-apocalyptische ellende. Zodat je voor de 198745665ste keer de mensheid kan redden van de ondergang.

Exploratie, turn-based battles & RPG-elementen in één game

Miasma Chronicles is een realtime exploration game die gemixt wordt met tactische, turn-based gevechten. Als extraatje krijg er ook nog de nodige dosis RPG-elementen bij. Tijdens het spelen verken je als speler fraaie omgevingen die verrijkt zijn met bizarre personages. Jouw wapenarsenaal  is vanzelfsprekend upgradable en dat zelfde geldt voor je skill set. Daan dompelde zich onder in dit fantasieverhaal en vertelt je in deze review wat hij van het spel vond.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch