Menu Premium
Loading...

Metroid: Samus Returns Preview

25/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo geldt in de gameswereld nog altijd als één van de grote spelers. Naast de XBOX One van Microsoft en Sony’s Playstation 4 heeft de Nintendo Switch zich, na een succesvolle release, volledig in de markt genesteld. Ook op de Gamekings-redactie is de liefde voor Nintendo aanwezig. Toch is het niet zo dat het gehele team een gat in de lucht springt wanneer er weer een Nintendo-gerelateerd product op de deurmat ploft. Wie wél steevast dolblij is wanneer ze aan de slag mag met een van de vele Nintendo-games, is Shelly. Zo is ze een van de weinigen op de redactie die vanaf de release over een Nintendo 3DS beschikt. Niettemin garanderen mooie beelden allerminst de kwaliteit van een game. In deze preview nemen Koos en Shelly Metroid: Samus Returns uitgebreid onder de loep. Benieuwd naar hun gedachten? Check dan nu Metroid: Samus Returns Preview!

Koos en Shelly kunnen Metroid waarderen

Met Metroid Samus: Returns maakt het populaire character Samus haar rentree op de Nintendo 3DS. Het betreft naar goed gebruik een een action adventure game. Hierbij is het wel goed te vermelden dat de game een remake is van Metroid 2 uit 1991. De game wordt uitgegeven door Nintendo, terwijl MercurySteam (mede)verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het spel. Metroid: Samus Returns staat gepland voor 17 september van dit jaar. We hoeven dus niet lang meer te wachten totdat we aan de slag kunnen met de game. Niettemin is het de vraag in hoeverre mensen nog behoefte hebben aan een nieuwe titel voor de Nintendo 3DS. Zo vraagt Koos zich in dit item hardop af of de verouderde hardware van de Nintendo 3DS de kwaliteit van de game niet in de weg zal gaan zitten.

Wat is jullie mening over deze nieuwe 3DS-titel? Spelen jullie zelf nog veel op Nintendo’s handheld? Laat je horen in de comments onder Metroid: Samus Returns Preview!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch