Menu Premium
Loading...

Metroid Retrospect: waarom kan Nintendo dit niet zelf?

08/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk eens aan! Niemand minder dan Emiel en Koos zijn in de studio gaan zitten en duiken terug in de wereld van Metroid. De fans hebben momenteel rare gevoelens. Dit omdat Metroid Prime 4 uit zou moeten komen dit jaar. Helaas mocht het niet zo zijn. Koos zou een Nintendo Switch halen voor die game! Maar de game is er nog steeds niet… Dus duiken de mannen maar even terug in de tijd met alles wat Metroid ademt in het verleden!

Metroid is het allerbeste van Nintendo

Volgens Emiel is Metroid toch wel het allerbeste van Nintendo, maar Nintendo is afhankelijk van andere studio’s als het gaat om deze game. En dat is toch lastig. Want wat moeten we nu al lang wachten op een nieuwe game! De allereerste game verscheen 1 jaar voordat Emiel geboren werd en dat was een 2D game. Kennen jullie die game nog?

Koos maakt zich zorgen om de toekomst

Niet Bandai Namco maar Retro zal Metroid Prime 4 maken en ondanks dat dit een dappere move is, zorgt het toch voor de nodige zorgen. Koos vraagt zich af waarom Retro de game eigenlijk gaat maken. Worden Retro en de game in een keurslijf gedrukt? Of is er een hoop nieuw talent wat de game geweldig gaat maken? Minimaal 2 jaar zullen we in ieder geval nog moeten wachten op de game. Benieuwd naar wat Koos met de nieuwe Metroid zou gaan doen? Hij barst in deze video los over wat hij allemaal zou willen zien in de game. Emiel reageert op zijn ideeën en heeft er ook zo z’n eigen ideeën bij!

Hebben jullie warme gevoelens bij Metroid? En welke game is jouw absolute favoriet? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen aan Koos en Emiel! Drop het in die comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch