Menu Premium
Loading...

Metroid Prime 4 E3 2017 Preview

14/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hoop op een nieuwe Metroid titel was natuurlijk groot en het publiek ging dan ook volledig uit zijn dak toen het logo van Metroid Prime 4 in beeld kwam. Geheel tegen verwachtingen in bleef het bij dit logo, terwijl Nintendo normaal gesproken niet op deze manier games aankondigt. Waarom nu opeens wel en wat is de strategie hierachter? JJ en Steven zitten klaar en laten weten wat zij hiervan denken in deze Metroid Prime E3 2017 Preview!

De feiten op een rij

De Metroid franchise kent tot nu toe natuurlijk meer dan drie delen, maar een volwaardig vierde deel van de Prime-serie bleef lange tijd uit. De laatste Metroid Prime-game dateert alweer van 10 jaar geleden, dat was Metroid Prime 3: Corruption. Veel weten we nog niet van dit nieuwste deel, maar nu is in ieder geval duidelijk dat er aan de game wordt gewerkt. Ditmaal is het niet Retro Studios, maar een nieuw getalenteerd team binnen Nintendo die de game maakt. Ook hoeven we niet te verwachten dat Metroid Prime 4 dit jaar nog zal uitkomen. De ontwikkelaars hebben namelijk al aangegeven dat een 2017 release er helaas niet in zal zitten. Wat we wel kunnen verwachten, is dat de meer volwassen Nintendo game weer een vertrouwd sci-fi avontuur zal afleveren. In ieder geval zetten Steven en JJ de feitjes op een rij en proberen ze te speculeren wat Metroid Prime 4 zal brengen.

Was jij deels verantwoordelijk voor de aardbeving die de aankondiging veroorzaakte, of had je liever iets anders gezien? Wat denk jij dat deze game gaat brengen? Check de Metroid Prime 4 E3 2017 Preview en laat in de comments weten wat jij verwacht!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch