Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light Hands-On

13/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een grimmige post-apocalyptische wereld waarin de mensheid gedoemd is om in oude metrostations te leven, is de setting van Metro: Last Light. Dit tweede deel van de first-person shooter van Deep Silver moet 17 mei gaan uitkomen in Europa. Steven heeft de game echter al kunnen spelen en gaat met Melle vertellen over wat jou te wachten staat in de Metro: Last Light Hands-On.

Het eerste deel uit de serie heet Metro 2033. Wat die game heel goed deed, was het creƫren van een sfeervolle wereld en de speler daar op een bijzondere manier in weten te betrekken. Dit komt mede door de rauwheid van de game. Jouw kogels waren je betaalmiddel, dus elke kogel die je vuurde betekende minder geld. Je moest ook de filter van jouw gasmasker verwisselen en de combinatie met claustrofobische metrostelsels maakten de wereld erg geloofwaardig.

De ondergrondse wereld bestond uit meerdere fracties en je moest je een weg banen tussen die verschillende metro stations waar de fracties woonden. Op je pad kwam je gemuteerde wezens tegen die je met beperkte ammunitie te lijf moest gaan.

Wat het eerste deel helaas niet goed deed, was het neerzetten van een stabiele game. Metro 2033 bevatte veel bugs en was daardoor met vlagen tergend om te spelen. Die tijd moet achter ons gaan liggen met het nieuwe deel Metro: Last Light. De elementen die Metro 2033 zo sterk maakten, zitten er in ieder geval nog in en er is flink veel aandacht aan het verhaal besteed. Deep Silver wil daar echter nog niet teveel over verklappen, dit is namelijk een van de pijlers van Metro: Last Light. Door zo min mogelijk te zeggen, willen ze de gamer de best mogelijke ervaring geven.

Of Metro: Last Light de kinderziektes van de eerste game achter zich heeft kunnen laten, zie je in de Metro: Last Light Hands-On.

Ontwikkelaar: 4A Games
Uitgever: Deep Silver
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

Metro: Last Light Hands-On

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch