Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Metro Exodus In-Depth Discussie: “Misschien wel de verrassing van 2019”

13/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is het nog wel een discussie te noemen als Skate en JJ zo met elkaar eens zijn? Beide heren hebben zich ondergedompeld in het duister van de Russische metro en zijn met een glimlach weer in het licht gekomen. In deze In-Depth Discussie gaan ze de verschillende aspecten van het spel langs en komen tot de conclusie dat de developers Metro Exodus echt met liefde hebben gemaakt.

Terug de tunnels in met Metro Exodus.

De Oekraïense studio 4A Games is terug met een nieuw deel van de cult hit series Metro. Door de radioactieve bagger van het metrostelsel moet Artyom zich sterk houden tegen mutanten, het oneindige duister en zijn landgenoten. Waar in het voorgaande delen je nog wel eens een zijweg over de oppervlakte nam, wordt in Metro Exodus je meer ruimte gegeven om onder de lucht de nucleaire wereld te verkennen. Daar kan je onder andere onderdelen vinden voor wapens. Hierdoor kan je arsenaal aanpassen voor elk probleem en strategie. Je kan ervoor kiezen om geen lood te besparen om de omgeving leeg te maken van vijanden, maar je hebt ook de optie in alle stilte je van de oppositie te ontdoen.

Gemaakt met liefde

JJ en Skate zijn overtuigd van de vakmanschap van de developers. Dit is niet zomaar een product, maar een passieproject, waar heel veel tijd en liefde aan besteed is. Niet alleen maar liefde voor de game, maar ook voor de boekenreeks waar deze op gebaseerd is. Dit is terug te zien in de opmaak van de wereld, die rijk aan details is, maar ook aan de inwoners van de metro. Geen één tunnel is hetzelfde en allen zijn gevuld met spraakzame Russen met hun eigen geschiedenis en verhalen. Af en toe iets te spraakzaam, maar niets wat een kogel geen stilte kan opleggen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch