Menu Premium
Loading...

Metro: Exodus E3 2017 Preview

17/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mijn god wat een gruwelijke trailer lieten ze zien op de E3 2017 MS persconferentie. De game Metro: Exodus ziet er prachtig uit. Een genot voor de ogen, een avontuur van jewelste, een Xbox exclu… Oh, nee. De game werd daar alleen maar tentoongesteld om de kracht van de Xbox One X te laten zien. Jammer dat de game daarvoor wordt gebruikt, want het ziet er als onafhankelijk product echt meesterlijk uit. JJ en Daan kunnen niet wachten om je te vertellen wat zij ervan vinden in de Metro: Exodus E3 2017 Preview.

Zoveel gameplay actie in een paar minuten

Wat een heerlijk verlaten, dystopisch landschap. Zoveel grond om te verkennen, beesten om te doden en manieren om te rennen voor je leven. Je hebt de trailer waarschijnlijk wel gezien. Die waar je als survivalbaas met een kruisboogje tegen wilde monsterhonden vecht. Zoveel gameplay actie in een paar minuten. Het is nog even wachten of de hele game zo spectaculair gaat worden, maar hier hebben we hoop. Wat denk jij? Is de trailer een hoogtepunt uit de game, of wordt het non-stop survivaling? Of heb je misschien zoiets van waar heb je het over, de hele game lijkt me kut… Laat het ons weten in de comments. Wij kunnen toch niet de enige zijn die zo nieuwsgierig om deze titel zijn?

Jawel, de titel die al zijn shine afdraagt naar de specs van de Xbox One komt er aan. Met spanning wachten we allemaal. Is dit een reden om een Xbox One X te halen? Waarschijnlijk niet, want hij is ook gewoon te spelen op de PS4 en PC. Laat ons weten hoe jij erover denkt. Hoeft niet hoor, maar mag. Kijk sowieso hoe JJ en Daan alles over de prachtige game analyseren in de Metro: Exodus E3 2017 Preview.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch