Menu Premium
Loading...

Metal Hellsinger Review: Kopen, budgetbak of slopen?

22/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hou je van metal? Van harde gitaren en gegil en gegrom wat door merg en been gaat? En ben je een fan van first person shooters met de look & feel van Doom en Quake hebben? Dan is Metal Hellsinger misschien een game voor je. Metal: Hellsinger is een tamelijk unieke mix van ritme- en FPS-gameplay waarin jouw spelervaring toffer wordt naarmate je strakker op het ritme schiet. Oftewel, hoe beter je het ritme volgt, des te intenser de muziek wordt en hoe meer vernieling je kunt aanrichten. Klinkt weird, is weird, maar pakt het ook tof uit. Metal-fan en zanger Jelle speelde de game samen met muziekliefhebber (in de auto) Daan. Wat ze van de game vonden, zie en hoor je in de Metal Hellsinger review. Zet het volume alvast maar op tien!

Metal Hellsinger review: Ritmisch iedereen naar de verdoemenis knallen

Half mens, half demon en volledig, voor de volle 100 procent geobsedeerd door wraak. Zo kun je jezelf het best omschrijven in Metal Hellsinger. Je bent ‘The Unknown’ en je baant jezelf een weg door de meest donkere en gore gebieden van de hel in een ritme-shooter vol fijne heavy metal. Jouw taak is simpel. Sloop de hordes aan demonen en hun eindbazen om uiteindelijk de epische confrontatie met de aanstichter van al dit kwaad, The Red Judge, aan te gaan. En dat alles dus ritmisch…

Top metal zangers lenen hun stem aan deze shooter

Hoewel het speelveld in deze game de hel is, bestaat die hel in werkelijkheid uit duizenden kleine helletjes. Om The Red Judge van haar troon te stoten, moet je jezelf een weg banen door deze ellende en dat dus het liefst in de groove. Maar, als je een metalfan bent, dan is de score waarop dit moet gebeuren, indrukwekkend.  Ieder nummer is speciaal voor dit spel geschreven, en bevat zangpartijen van metal-helden als Serj Tankian (System of a Down), Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Randy Blythe (Lamb of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy) en Tatiana Shmayluk (Jinjer). Kan het geheel Daan en Jelle plezieren en hebben ze gevoel voor ritme? Je ziet en hoort het antwoord in de Metal Hellsinger review.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch