Menu Premium
Loading...

Metal Gear Solid: Snake Eater Preview – Best of GKE3 2024

18/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI en Philips Hue. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI en Philips Hue hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

De presentaties van de afgelopen dagen tijdens de ‘E3’ hebben veel, heel veel games laten zien. Zoveel dat het voor gamers mogelijk lastig is om de bomen door het bos te zien. Daarom hebben wij onze toppers uit het aanbod gepikt. De titels die op ons het meeste indruk maakten en die we het liefst gisteren al zouden hebben gespeeld. We focussen ons daarbij op de grote titels, de Triple A producties. De parels onder de indie-titels komen volgende week aan bod. De vijfde game die we gaan checken, is Metal Gear Solid Delta: Skate Eater. Een nieuwe deel in deze meer dan legendarische franchise van Hideo Kojima en Konami. Hebben we een goed gevoel bij deze titel? Kan een Metal Gear Solid wel zonder Kojima? Dit is de Metal Gear Solid Delta: Skate Eater preview.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater preview: Hoe vangt Konami gemis Kojima op?

Metal Gear Solid Delta: Skate Eater speelt zich af in 1964 en volgt een FOX-agent met de codenaam Naked Snake. Hij moet een Russische raketwetenschapper redden en de Shagohod, een Sovjet-nucleair superwapen, saboteren. Alsof dat al niet genoeg dient hij zijn land ook nog ontdoen van Sovjetverdenking te midden van de spanningen in de Koude Oorlog. En hij moet de confrontatie aangaan met zijn voormalige mentor The Boss. Die is namelijk naar de kant van de Sovjets overgelopen. Ga er maar aan staan.

Ga de strijd aan met The Boss

Jelle en met name Koos zijn fans van de Metal Gear Solid franchise. En daarmee dus fan van het werk van Hideo Kojima. Hij werkt echter niet mee aan dit nieuwe deel. Ga je dat merken of kan Konami deze klus prima klaren? Wat vinden de twee van de beelden die zij tijdens de ‘E3’ hebben kunnen zien?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch