Menu Premium
Loading...

Met heel veel vragen over PlayStation 4

25/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag een hele bijzondere brievenmaandag, het is vandaag namelijk Mummiemaandag. Als je niet zoveel met mummies hebt, dan geeft dat helemaal niet, want vandaag worden wel gewoon ouderwets jouw brieven behandeld met heel veel vragen over PlayStation 4.

Jelle is terug van de wintersport en heeft, zoals het een echte boarder betaamd, de Oostenrijkse Alpen onveilig gemaakt. Boris is uiteraard vorige week in New York geweest voor de conferentie van PlayStation en weet nu letterlijk alles wat er te weten valt over de nieuwe console van Sony. JJ heeft samen met Dennis de livestream verzorgd en heeft dus met zijn lip bovenop de conferentie gezeten, dus ook JJ is goed bijgespijkerd over de ontwikkelingen van de PlayStation. Dit drietal gaat er vandaag eens lekker voor zitten om jullie tweets en vragen over de PlayStation 4 te voorzien van antwoorden.

Na het PlayStation event van vorige week zijn er nog een hoop vraagtekens rond de nieuwe console van Sony. Wat vinden Boris, JJ en Jelle eigenlijk van al dat social gaming waar de conferentie vol van zat? Of hoe zien ze eigenlijk de toekomst in van de consoles: komt er nog een PlayStation 5 of zal dit de laatste console zijn van Sony. De dilemma’s komen ook aan bod en maken het het drietal flink moeilijk op de vroege maandagochtend.

Als je ook nog moet bijkomen van het weekend of als je alweer zin hebt in het volgende weekend, waarin de Gamekings Showcase natuurlijk van start gaat, check dan snel deze nieuwe Brievenmaandag!

Heb je zelf trouwens nog vragen, dilemma’s of opmerkingen die je even met ons wilt delen? Laat het ons weten via redactie@gamekings.tv, of tweet met #gamekings of #brievenmaandag.

Met heel veel vragen over Playstation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch