Menu Premium
Loading...

Mercenary Kings review

17/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De 16-bit stijl, indie-ontwikkelaars zijn er gek op. Na bekende games, zoals Hotline Miami en TowerFall Ascension, komt ook de studio Tribute Games met een nieuwe 16-bit indiegame: Mercenary Kings. Deze game is naast de PC-versie nu ook verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Melle en Boris hebben de game uitgebreid gespeeld en laten je in deze Mercenary Kings review weten of de game bevalt en of de 16-bit stijl ook in deze game goed tot zijn recht komt.

Mercenary Kings is een 2D-shooter die zich houdt aan alle elementen van een old-school platformer en daar nieuwe elementen aan toevoegt. De maker van de game, Tribute Games, is een indie-studio die is opgericht door oud-medewerkers van Ubisoft. Hun eerdere werk ken je misschien ook wel, dat was 2D beat’em up Scott Pilgrim vs. the World: The Game. Nu brengen ze met Mercenary Kings hun eerste next-gen titel uit.

De game bevat zo’n 100 verschillende missies, waarin het de bedoeling is om binnen een tijdslimiet de missies te volbrengen. Dit doe je door te puzzelen, springen en natuurlijk te schieten, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Melle en Boris leggen je in deze Mercenary Kings review uit waarom. Je begint de game met een simpel wapen, maar naarmate je verder speelt komen er steeds meer upgrades vrij voor je wapens en personage. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om verschillende type wapens met elkaar te combineren. Verder biedt Mercenary Kings de visuele stijl van een 16-bit game, heeft het een single- en multyplayer mode, en is het ook mogelijk om de game online te spelen. Melle en Boris vertellen je hier meer over in deze Mercenary Kings review.

Mercenary Kings belooft veel goeds, maar of de game in de smaak valt hoor je van Melle en Boris. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe game van Tribute Games en of Melle en Boris zich een beetje vermaakt hebben met Mercenary Kings? Check dan snel deze Mercenary Kings review.

Ontwikkelaar: Tribute Games
Uitgever: Tribute Games
Platform: PC en PlayStation 4

Mercenary Kings review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch