Menu Premium
Loading...

Melle’s Vakantiegames met Destiny en Gods Will Be Watching

03/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Melle is terug van vakantie en dus duikt Dennis met hem de studio in zodat hij ons kan vertellen wat hij allemaal gespeeld heeft op vakantie. Heeft hij überhaupt games gespeeld of z’n consoles compleet links laten liggen? Je ziet het in Melle’s vakantiegames met Destiny en Gods Will Be Watching!

Natuurlijk heeft ook Melle de bèta van Destiny flink onder handen genomen, maar dat is niet alles waar hij zijn vakantie aan heeft besteed. Na een uitgebreide analyse van de bèta wordt er ook gekeken naar de toekomst van Destiny, voordat de rest van Melle’s vakantiegames op tafel komen. Speciaal voor de vakantie heeft Melle een PlayStation 4 aangeschaft, zodat hij lekker kon gaan gamen met onder andere Watch Dogs. Helaas voor hem bleek Watch Dogs een stuk minder wreed dan eerst gedacht, wat natuurlijk jammer is. Maar goed, hij heeft hem gespeeld en dus zal Melle de problemen met de game even haarfijn blootleggen.

Het is niet allemaal negativiteit wat de klok slaat gelukkig. Na een korte inspectie van de hele Ubisoft line-up gaan ze verder met een aantal games die wel cool zijn, zoals het indie-pareltje Gods Will Be Watching, wat qua grafische stijl heel erg doet denken aan klassiekers uit de Sierra-stal. Als we het dan toch over pareltjes hebben, dan kunnen we natuurlijk niet Valiant Hearts: The Great War over het hoofd zien. Die was niet alleen hier op de redactie erg populair, maar ook bij Melle thuis.

Als je denkt dat dan de vakantie van Melle tot aan de nok toe gevuld is met games, heeft hij ook nog een tablet waar hij op heeft gegamed en dan is er maar een game die daar uitermate populair op is. Ik ga niet alles verklappen hier. Dus als je wil weten welke games Melle nog wil gaan spelen op zijn PlayStation 4, welke games hij totaal geen interesse in heeft en wil weten of Dennis het overal wel met Melle eens is? Kijk dan vooral Melle’s vakantiegames met Destiny en Gods Will Be Watching!

Melle’s vakantiegames met Destiny en Gods Will Be Watching

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch