Menu Premium
Loading...

Melle over de E3

22/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn er bijna, alle voorbeschouwingen, previews en alles is allemaal geweest over de E3. Behalve met Melle en aangezien hij altijd wel een frisse blik heeft is hier zijn soort van nabeschouwing.

Alle Persconferenties waren slecht

Om maar even met de deur in huis te vallen waren volgens Melle alle persconferenties slecht. Ze zijn hoog nodig toe aan een nieuw format waarop ze hun nieuwe games kunnen gaan tonen. Het probleem tijdens de persconferenties was vooral dat bij elke game een prachtige cinematic trailer werd laten zien, zonder gameplay wat heel weinig vertelde over de game zelf. Nintendo heeft als enige in zijn trailers gewoon knap geknipte gameplay stukjes van bijvoorbeeld een Mario wat veel beter werkt volgens JJ en Melle. Tijdens de PC persconferentie kwamen developpers echt op het podium om wat over hun game te vertellen. Een stuk persoonlijker dan hoe het bij de console kant er aan toe ging.

Wat is de reden om een Playstation 4 Pro te halen of een Xbox One X? Nog steeds vinden JJ en Melle geen reden om te upgraden naar een PS4 Pro of een Xbox One X. Ze zijn duurder, je moet een 4K tv hebben en er komen geen exclusieve games op uit. Sony heeft ook games achtergehouden, zo zijn ze bijvoorbeeld niet gekomen met the Last of Us 2. JJ en Melle denken dat ze tijdens de Gamescom en tijdens hun eigen Playstation livestream nog wat games gaan aankondigen of laten zien. Ook van een Red Dead Redemption 2 is niets verschenen, Rockstar doet nooit wat tijdens de E3 maar toch had iedereen stiekem wel op een trailer gehoopt. Om af te sluiten was het zeker geen slechte E3, er komen genoeg leuke games aan voor iedereen. Maar om nou te zeggen dat het een enorm spectaculaire geweldige E3 was, nee helaas.

Wat is jullie mening hierover? Laat het ons weten in de comments.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch