Menu Premium
Loading...

Twitter maakt meest besproken games op E3 2018 bekend

21/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 ligt alweer een weekje achter de rug en de ergste verschijnselen van jetlag en oververmoeidheid zijn verdwenen. Het nieuws en de backlash rond dé gamesbeurs van het jaar blijven echter gestaag binnendruppelen. Sommige zijn vervelend zoals de kwestie rond PlayStation en de cross-platform gameplay van Fortnite of de drop van zes procent in de aandelenkoers van Nintendo na hun Nintendo Direct (aandeelhouders zagen te weinig nieuwe titels en twijfelen daardoor of Nintendo de sterke verkoopcijfers ook in 2019 kan voortzetten). Maar er zijn ook leuke dingen, zoals de top 5 beste bekeken trailers op YouTube. En dan kan het andere social media kanaal, Twitter, natuurlijk niet achterblijven. Daarom kwamen zij ook met hun Top 5 meest besproken games op de E3 2018.

De nummer 1 is wat ons betreft erg verrassend

Ga nu niet meteen op internet zoeken naar de uitslag, maar zetel jezelf even lekker en probeer samen met Kevin de vijf titels te raden. Breekt zo lekker de dag. En wie weet voel je de keuze van de massa enorm goed aan en noem je ze alle vijf zo op. JJ, die de redactie deed, vond de uitslag in ieder geval erg apart en is daardoor erg benieuwd of Kevin de vox populi ook goed aanvoelt. Want die nummer 1, die raadt niemand toch…

Twitter beleeft elk jaar net als Twitch en YouTube een fikse piek tijdens de E3 persconferenties. Gamers posten en taggen massaal trailers en gifs en discussiëren met elkaar of iets nu tof is of juist helemaal niet. Een hoog aantal posts op Twitter wil daarmee dus niet automatisch zeggen dat je als game heel erg goed bezig bent. Wij denken dat zeker twee titels uit deze top 5 hun hoge positie te danken hebben aan enige vorm van teleurstelling en vooral de vele vragen die de desbetreffende demo’s en/of aankondiging opleverden. Denk je de top 5 te weten? Check dan snel het item ‘Top 5 meest besproken games op de E3’.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch