Menu Premium
Loading...

MediEvil demo: “op basis van de demo wil ik meer zien”

05/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel mensen zal het waarschijnlijk ontgaan zijn, maar er komt een nieuwe MediEvil. Althans, niet nieuw maar een remake. Sony gaat namelijk een poging wagen om tijdens een drukke periode deze game opnieuw uit te brengen. De afgelopen tijd was er een demo, en Skate en Daan hebben de game geprobeerd. Is het de moeite waard of gaat de game inderdaad ondersneeuwen in al het geweld van het najaar? Skate en Daan hebben het antwoord.

MediEvil en Daniel Fortesque

Het is natuurlijk een historische game en voor velen een game die hun dicht bij het hart ligt. In 1998 werd de originele  game gereleased. De game vertelt het verhaal van Sir Daniel Fortesque, een skeletridder die weer tot leven is gebracht om te vechten tegen een kwaadaardige tovenaar genaamd Zarok. Hoewel legendes Daniel als een dappere held beschilderen, is hij dat allesbehalve. Hij is eerder iemand die tijdens een gevecht tegen Zarok onmiddellijk aan een pijl in het hoofd is gestorven. Per ongeluk nieuw leven ingeblazen door een van Zaroks necromancy spreuken een eeuw later, gokt hij weg om de tovenaar te verslaan. Het is een dwaze opzet en Daniel’s grijnzende capriolen zorgen voor een leuke affaire. Een revanche-verhaal van de bovenste plank dus.

De Short Lived Demo

Dat is dus waar dit item over gaat. Want deze demo is t/m 7 oktober nog speelbaar op de PlayStation Store. Sony is dus van plan de game naar de PS4 te brengen en de huidige generatie de game ook te laten beleven. De oudere generatie kan natuurlijk de game (met betere graphics en wat aanpassingen) ook nog eens een keer spelen. En daar gaan er zeker meer dan genoeg van zijn. Of de game, op basis van de demo, ook de moeite waard is? Dat weet je na het kijken van dit item.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch