Menu Premium
Loading...

Medal of Honor: Warfighter Review

30/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste grote shooter van het jaar is eindelijk verschenen. Veel mensen van de redactie keken uit naar de nieuwe Medal Of Honor en daar waren Martin en Pascal er twee van. Of de hoge verwachtingen terecht waren of niet kun je zien in de Medal of Honor: Warfighter Review.

Net als in de vorige Medal of Honor volg je in het nieuwste deel van de serie de Tier 1 operators. Er is een zwaar explosief in de handen gekomen van terroristen over een groot deel van de wereld en het is aan jou de taak om dit explosief af te pakken voordat deze schurken er kwaadaardige dingen mee uit gaan halen.

Tussendoor kun je genieten van prachtige cutscenes, al zijn deze misschien moeilijk volgbaar aangezien de chronologische volgorde van het verhaal, zeker in het begin, ver te zoeken is. Nadat je de single-player binnen een aantal uur hebt uitgespeeld, duik je waarschijnlijk de multiplayer in. Je kunt in de multiplayer kiezen welk land je character vertegenwoordigt. Deze keuze bepaalt welke specialiteiten je personage heeft. Nederland zit helaas niet tussen de beschikbare landen, dus geen mariniers.

Hoe Martin en Pascal aankijken tegen al het grafisch geweld van Medal of Honor: Warfighter zie je in de Medal of Honor: Warfighter Review.

Ontwikkelaar: Danger Close
Uitgever: EA
Platform: PlayStation 3, PC, Wii U en Xbox 360

Medal of Honor: Warfighter Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch