Menu Premium
Loading...

Medal of Honor: Warfighter hands-on

14/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar vindt de grote shooter strijd plaats tussen Medal of Honor: Warfighter en Call of Duty: Black Ops 2. Afgelopen jaren was Call of Duty qua verkoop cijfers heer en meester. EA hoopt hier verandering in te brengen met Medal of Honor: Warfighter. Jelle en Dennis gingen naar Keulen om zowel de single- als de multiplayer te checken, dus is het hoog tijd voor de Medal of Honor: Warfighter hands-on.

Medal of Honor: Warfighter draait op de superstrakke Frostbite 2 engine. De studio genaamd Danger Close maakt dit jaar, in tegenstelling tot vorig jaar, de single- en multiplayer van de game. In 2010 ontwikkelde zij alleen de singleplayer van Medal of Honor en was DICE verantwoordelijk voor het online gedeelte.

Toentertijd kreeg Medal of Honor wat kritiek op de locatie. De gehele game speelde zich namelijk af in Afghanistan  Ze hebben geleerd van hun fout en Warfighter zal zich afspelen op meerdere locaties, waaronder Pakistan, Somalië en de Filipijnen. Je zal net als in het vorige deel de leden van Tier 1 volgen in hun missies om het terrorisme te bestrijden. Jelle en Dennis mochten hiervan twee levels spelen voor de Medal of Honor: Warfighter hands-on.

Maar uiteindelijk stopt de gemiddelde gamer zijn of haar meeste uurtjes toch wel in de multiplayer. Je kunt hier uit zes classes kiezen die je nog verder kunt aanpassen met verscheidene wapens, attachments etc. In tegenstelling tot Call of Duty heb je geen aim-helper die je vizier net een centimeter de juiste kant op drukt. Voor de PC-gamer zal dit geen probleem zijn, maar op de console is het toch een stuk ingewikkelder mikken. Er is op het moment nog een open beta gaande op de Xbox 360, dus je kunt het zelf ook even uitproberen.

Medal of Honor: Warfighter verschijnt ruim anderhalve week na Call of Duty: Black Ops 2. Op 25 oktober kun je Warfighter spelen op de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en er zal waarschijnlijk ook een Wii U-versie op de markt komen. Of Jelle en Dennis de game nu al in huis willen halen, hoor je in de Medal of Honor: Warfighter hands-on.

Ontwikkelaar: Danger Close
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360

Medal of Honor Warfighter hands-on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch