Menu Premium
Loading...

Mass Effect 3: Special Edition Wii U Review

08/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo bezitters kunnen zich eindelijk begeven in de wereld van Mass Effect, aangezien de Mass Effect 3: Special Edition is verschenen op de Wii U. De Mass Effect 3: Special Edition is een extra uitgebreide versie van Mass Effect 3. Skate en Steven gingen nog één laatste keer de wereld redden met Commander Shepard op de Wii U en vertellen je of de extra´s het de moeite waard hebben gemaakt in de Mass Effect 3: Special Edition Wii U Review.

Voor mensen die Mass Effect nog nooit hebben gespeeld is het dilemma of ze de Mass Effect 3: Special Edition in huis moeten halen. Of dat ze nog even moeten wachten op de Mass Effect Trilogy, waarin alle drie de games worden gebundeld in één pakket. De extra´s die de Special Edition biedt, maakt deze game voor de Wii U dan misschien toch het interessants.

Zo is deze Mass Effect 3 versie voor de Wii U een extended cut, wat inhoudt dat geschrapte stukken van de game nu alsnog speelbaar zijn. Daarnaast bevat hij alle gratis DLC die verschenen is. De grote DLC pakketten die echter na de release verschenen zijn voor de game ontbreken helaas in deze Special Edition. Het ´slechte´ einde waar zo veel ophef over was vlak na de release van Mass Effect 3 is ook hetzelfde gebleven. Dat maakt de game waarschijnlijk niet zo aantrekkelijk voor mensen die de game al hebben gespeeld.

Skate en Steven hadden deze epische game al eerder gespeeld op een ander platform, maar ze kijken nu hoe goed Mass Effect 3 tot zijn recht komt op de Wii U. Of dat een beetje beviel, hoor je in de Mass Effect 3: Special Edition Wii U Review.

Mass Effect 3 Wii U Review

Ontwikkelaar: BioWare
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Wii U

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch