Menu Premium
Loading...

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Review – Kopen, budgetbak of slopen?

07/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

20In 2018 kwam op de PS4 een game uit die voor velen als één van de beste superhero games ooit beschouwd wordt, namelijk Marvel’s Spider-Man. Na de launch doken er hier en daar geruchten op over een mogelijk vervolg dat zich zou afspelen in de winter. Flashforward naar het PS5 reveal event. Hier werd Marvel’s Spider-Man: Miles Morales aangekondigd. Een standalone game in het Marvel’s Spider-man universum. En dat is niet alles, Miles Morales een werd een launch titel voor de PS5. En aangezien de PS5 bijna binnen handbereik is, is Miles Morales dat ook. Daan en Koos hebben hem gespeeld en kunnen nu mogelijk eindelijk het echte Next-Gen gevoel ervaren. Hoe vonden ze de game? Je komt erachter in de Marvel’s Spider-Man: Miles Morales review.

Changing of the guards

In Marvel’s Spider-Man was er maar een kleine rol weggelegd voor Miles. Zo zou hij, net als Mary-Jane, gebruikt worden voor de stealth missions. Voor een aantal mensen behoorden deze momenten tot de zwakste punten van de game. Wat op zich wel te begrijpen is, aangezien je het ene moment aan het rondslingeren bent in New York, en dan weer rond moet kruipen met Miles. Gelukkig ga je dit niet herhalen in Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Miles, of Mike zoals wij hem liever noemen, is namelijk in deze game de enige Spider-Man in New York. Althans gedurende een groot deel van de game. Spannuuuund…

Is Marvel’s Spider-Man: Miles Morales de eerste echte Next-Gen game?

Hoewel er ook een PS4 versie van de game komt, gaan alle ogen logischerwijs uit naar de PS5 versie. Is dit een game die echt gespeeld moet worden op de PS5? hebben we hier dan eindelijk de eerste echte Next-Gen ervaring te pakken. Na al die geoptimaliseerde ‘ oude’ spellen? Je hoort het van Daan en Koos in deze review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch