Menu Premium
Loading...

Marvel’s Spider-Man E3 2017 Preview

17/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja daar is ie dan! Spider-Man, Spider-Man, Radioactive Spider-Man. De gruwelijke superhero die zelden tot zijn recht is gekomen in Games, omdat Developers vaak gewoon niet snappen hoe je een baas als deze moet neerzetten. Gelukkig is er ooit een Batman Arkham serie uitgekomen. Daar kan je goed van afkijken hoe het wel moet en het ziet ernaar uit dat Insomniac Games dat gelukkig heeft gedaan voor deze Playstation 4 exclusive titel. De webslinger kan eindelijk laten zien wat hij allemaal in petto heeft als het neerkomt op het afrekenen met grunts, webslingen, en wallcrawlen. Jelle en Koos hebben hem niet mogen spelen, maar wel mogen kijken hoe iemand anders hem speelt op de E3 2017. Check wat ze ervan vinden in Marvel’s Spider-Man E3 2017 Preview.

Gelukkig beseft Insomniac games dat “With Great power comes great responsibility”

In deze game is your friendly neighborhood Spider-Man niet meer het jochie dat keer op keer weer in de films wordt laten zien. Nee, hij is de volwassen guy die hij in de comics en cartoons is. Hij heeft zoveel meer gadgets en zijn powers onder controle. Ook is hij niet langer meer verward door de bekende uitspraak van uncle Ben: “With great power comes great responsibility”. Gelukkig heeft Insomniac Games deze uitspraak voor deze game wel serieus genomen, want het ziet er zo fucking vet uit. De mechanics, gameplay, graphics, vechtstijl, het kostuum, alles.

De Playstation 4 exclusive, die dit jaar nog uitkomt, belooft een pareltje te worden als het neerkomt op superhero games. Zeker als je fan van de New York Web Slinger bent. Trouwens als je een echte echte fan bent… Denk je dat de jongen die in de gameplay trailer een fotootje maakt, misschien wel Miles Morales is. Je weet wel, de eerst black guy Spider-man. Laat ons weten wat jij denkt, want de Comic geeks op de redactie willen all out gaan nerden op deze. Laat je inlichten door Jelle en Koos AKA the Bearded Knot and Sunglass Boy, de superheroes van de E3, in Marvel’s Spider-Man E3 2017 Preview.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch