Menu Premium
Loading...

Marvel’s Midnight Suns Review: Kopen, budgetbak of slopen?

09/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zouden hier zo maar te maken kunnen hebben met een van de onverwachte toppers van 2022. We hebben het hier over de turnbased RPG Marvel’s Midnight Suns. In deze game speel je met superhelden uit het Marvel universum die je niet vaak in games tegenkomt. Jij bent The Hunter en leidt een team vol antihelden zoals Blade en Ghost Rider. Ook bekendere helden als Captain America en Iron Man staan klaar voor de strijd die je gaat voeren tegen de vileine heks Lilith. Zij wil de Elder God Chthon oproepen om samen met deze toffe gast de wereld verwoesten. En dat kun jij als mens met een goed hart natuurlijk niet laten gebeuren. Waarom wordt deze game zo enthousiast ontvangen en hebben Boris en Koss hetzelfde gevoel gekregen na hun speelsessie? Je ziet en hoort het in de Marvel’s Midnight Suns review.

Marvel’s Midnight Suns review: Is dit een sleeper hit?

De battles die je in Marvel Midnight Suns uitvoert, bestaan uit een combinatie van twee verschillende genres. Je wordt geconfronteerd met strategische elementen, maar alle aanvallen die je doet, verlopen via een kaartendek. Het is dus, net als bij zoveel andere turn based games, zaak om goed na te denken waar je jouw helden op de ‘grid’ neerzet en welke aanvallen je bij welke situatie wilt gebruiken.

Flink wat superhelden aanwezig in dit spel

Uitgever 2K Games heeft al aangekondigd dat er nog vier extra helden naar Marvel’s Midnight Suns zullen komen als onderdeel van de Season Pass. Het betreft Storm, Morbius, Venom en Deadpool. De eerste uitbreiding staat gepland voor het eerste kwartaal van 2023. Is dit hele pakket voor Boris en Koos afdoende om happy te zijn met de game? Gaan ze het spel aanraden of is er toch een vorm van twijfel en wordt het een gevalletje budgetbak? En als dat zo is, waarom dan? Wat zijn de argumenten? Je krijgt het antwoord in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch