Menu Premium
Loading...

Guardians of the Galaxy Review in Progress: “Grote verrassing”

27/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat sommige van ons een beetje boel fan zijn van alles wat Marvel heet, is natuurlijk geen geheim. Van de verschillende films in de MCU tot aan de comics. Smullen geblazen. En als er dan een Guardians of the Galaxy game uitkomt en we kunnen die spelen, dan zijn we er als de spreekwoordelijke kippen bij. Met name Koos. Hij kreeg als enige een vroege code en kon dus eerder als de rest aan de slag. Zodat we alvast een review in progress hebben. Een eerste hint naar wat het gaat worden. Brengt deze game hetzelfde machtige gevoel als Miles Morales? Of bietd het helaas het zelfde niveau als The Avengers-game die vorig jaar uitkwam? Dit is een Review in Progress. Begin volgende week krijg je een uitgebreide Premium review en een korte review.

Bied Guardians of the Galaxy hetzelfde gevoel als de film?

In Marvel’s Guardians of the Galaxy krijgen we de mogelijkheid om helemaal los te gaan als Star-Lord. De vraag is nu: ‘is dat vet?’ De game wordt uitgegeven door Square Enix. Is dit de beste partij om een game rond deze franchise te maken? Met The Avengers sloegen ze de plank namelijk behoorlijk mis. Hoe is de ervaring van Koos tot nu toe? Vond hij het bruut? Of is hij er stiekem al helemaal klaar mee en heeft ie na The Avengers opnieuw een teleurstelling te pakken?

De wereld ontdekken als Star-Lord

Alles staat en valt bij games om de gameplay. Hoe voelt het als we de wereld als Star-Lord gaan ontdekken ? En is het eigenlijk wel echt een wereld. Of toch meer gangetje, gangetje? Met andere woorden. Brengt de game wat vrijheid met zich mee of is het te lineair? En gaan we ook nog andere werelden zien? Of alleen maar bepaalde gebieden? Hoe is de humor? En zien de bekende superhelden er gelijkend uit? Je gaat het allemaal horen en zien in de Review in Progress van Guardians of the Galaxy.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch