Menu Premium
Loading...

Marvel’s Guardians of the Galaxy Preview: Wordt de game net zo vet als de film?

23/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nee, dit is geen nieuwe aflevering van Nerd Culture die we vervroegd uitzenden. Het betreft hier gewoon een game die draait om helden uit een van de beste superhero series van de laatste tijd. En dan hebben we het over Marvel’s Guardians of the Galaxy. En nee, het zijn geen superhelden, maar voor JJ even wel. Anders snapt hij er ook geen hol meer van. Hij gaat in deze video namelijk Koos aan de tand voelen. De oppernerd heeft namelijk drie uur met de game aan de slag mogen gaan. En hij heeft een mening over de deze speelsessie. Wat hij van Marvel’s Guardians of the Galaxy vindt hoor je daarom in deze preview van de game.

Drie uur spelen met Marvel’s Guardians of the Galaxy

Marvel’s Guardians of the Galaxy is een single player actiegame, gemaakt door Eidos Montréal. De game moet op 26 oktober uitkomen voor consoles en pc en krijgt, als we de makers mogen geloven, geen DLC of microtransacties. We gaan het zien. De Guardians of the Galaxy-game is een third person action adventure van de studio die ook verantwoordelijk was voor de recente Deus Ex- en Tomb Raider-games. En dat is niet bepaald een slecht palmares. In de game kruip je in de huid van personage Peter Quill, ofwel Star-Lord. En dan is het zoals altijd knokken tegen de bad guys.

Games rond superheroes zijn vaak hit & miss

Games rond superheroes zijn een hit and miss. Voor elke goede superhero game (Spider-Man Miles Morales) staat wel een wanproduct (Sega’s adaptaties). Marvel’s Avengers, een andere Marvel-game was ook allesbehalve een succes. Dat publishers graag videogames willen linken aan superheroes is begrijpelijk. De shit scoort als een malle op het witte doek. Maar het is geen garantie op succes. Hoe zit dat met Marvel’s Guardians of the Galaxy? Hoe zijn de gameplay, het verhaal en hoe zien de karakters eruit? Je ziet en hoort het allemaal in deze preview. De game komt uit voor de PlayStation- en Xbox-consoles van de huidige en de vorige generatie en voor de PC. Er verschijnt ook een Nintendo Switch-versie.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch