Menu Premium
Loading...

Marvel vs. Capcom: Infinite Review: een nieuwe mijlpaal in het genre?

26/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vechtgames zijn op de redactie nog altijd populair. Een tijdje geleden heb je in een IRL-stream al kunnen zien hoe Shelly Steven een ongenadig hard pak slaag gaf op onze Tekken kast. Steven was destijds wat verbitterd. Hij gaf zijn verlies met tegenzin toe, maar gaf tegelijkertijd aan dat Shelly ‘verloren had in het leven’. De weken zijn inmiddels voorbij gevlogen en beide Gamekings-presentatoren hebben de strijdbijl begraven. Wel zijn ze verder gegaan met het spelen van vechtgames. In deze review bespreekt het duo Marvel vs. Capcom: Infinite. Benieuwd of de nieuwe vechtgame van uitgever Capcom hoge ogen gooit? Check nu deze Marvel vs. Capcom: Infinite Review: een nieuwe mijlpaal in het genre?

“De Marvel characters zijn wat bulky”

Zoals menig Gamekings-kijker wel weet is Steven een fervent fan van het vechtgenre. Thuis heeft hij meerdere arcade joysticks staan, waarvan hij er enkelen zelf gebouwd heeft. Het tekent zijn onvoorwaardelijke liefde voor het genre. De Marvel vs. Capcom-serie is inmiddels gesetteld binnen de vele series die het vechtgenre rijk is. De vorige delen konden zowel Shelly als Steven bekoren, maar voor hen staat het nog niet op Tekken of Street Fighter-achtige hoogte. Of deze Marvel vs. Capcom: Infinite deze status wél kan vergaren, gaan Shelly en Steven je vertellen in deze review!

Shelly en Steven hebben kritiek op het character design van deze game. Het duo is erover eens dat de characters van Capcom er beter uitzien dan die van Marvel. Shelly baalt hier van en spreekt dit ook duidelijk uit. Wat is verder jullie mening over Marvel vs. Capcom: Infinite? Heb je de serie al eens aangeraakt? En ben je van plan om dit nieuwste deel een kans te geven? Laat je horen in de comments onder deze Marvel vs. Capcom: Infinite Review: een nieuwe mijlpaal in het genre?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch