Menu Premium
Loading...

Marvel vs. Capcom: Infinite E3 2017 Preview

15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

O shit! De E3 is in volle gang en onze boys die daar rondlopen zijn allerlei games voor jullie (en zichzelf) aan het testen. Nu hebben Jelle en David het nieuwste deel van de epische clash tussen twee werelden getest. Je weet natuurlijk over welke game het gaat, want je kan net als de meeste mensen titels van artikelen lezen. Ook het plaatje erbij laat niet veel aan de fantasie over. Maar goed. We gaan niet doen alsof dit de eerste indrukken zijn, want David heeft de game natuurlijk al gespeeld. Weet je nog? Die preview waar zijn stem zo bazig was. Maar nu gaat het nog even over de E3. Schuif aan bij JJ en Steven in de studio en kijk mee naar de beelden uit LA in Marvel vs. Capcom: Infinite E3 2017 Preview.

Nu is het tijd om, net als in de films, met de Infinity Stones te kutten

Capcom en Marvel zijn al jarenlang aan het vechten. Niet de bedrijven, maar de characters in de game. Nu is het tijd om, net als in de films, met de Infinity Stones te kutten. Thanos de paarsig blauwe gast met weirde kin is in elke media de Marvel heroes aan het pesten. Nu ook in de games. Niet de eerste keer, maar nu loopt het gelijk aan the Marvel film universe. Gelukkig helpen de Capcom heroes om hem een flink pak slaag te geven. Helemaal vet is dat Megaman nu ook meedoet.

Het is toch wat. Zoveel games om te spelen op de E3 en dat bregen we naar jouw huiskamer. David en Jelle zijn los gegaan met de Infinity Stones en delen dat graag met je. Daarnaast krijg je nog een extra analyse van JJ en Steven voor je kiezen. Jawel! Zoveel verwennerij op de Gamekings site deze week. Komt Allen en aanschouw de Marvel vs. Capcom: Infinite E3 2017 Preview!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch