Menu Premium
Loading...

Marvel vs. Capcom: Infinite E3 2017 Preview

Google Plus David van Arragon
Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Jelle Kunst
Google Plus Steven Saunders
15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

O shit! De E3 is in volle gang en onze boys die daar rondlopen zijn allerlei games voor jullie (en zichzelf) aan het testen. Nu hebben Jelle en David het nieuwste deel van de epische clash tussen twee werelden getest. Je weet natuurlijk over welke game het gaat, want je kan net als de meeste mensen titels van artikelen lezen. Ook het plaatje erbij laat niet veel aan de fantasie over. Maar goed. We gaan niet doen alsof dit de eerste indrukken zijn, want David heeft de game natuurlijk al gespeeld. Weet je nog? Die preview waar zijn stem zo bazig was. Maar nu gaat het nog even over de E3. Schuif aan bij JJ en Steven in de studio en kijk mee naar de beelden uit LA in Marvel vs. Capcom: Infinite E3 2017 Preview.

Nu is het tijd om, net als in de films, met de Infinity Stones te kutten

Capcom en Marvel zijn al jarenlang aan het vechten. Niet de bedrijven, maar de characters in de game. Nu is het tijd om, net als in de films, met de Infinity Stones te kutten. Thanos de paarsig blauwe gast met weirde kin is in elke media de Marvel heroes aan het pesten. Nu ook in de games. Niet de eerste keer, maar nu loopt het gelijk aan the Marvel film universe. Gelukkig helpen de Capcom heroes om hem een flink pak slaag te geven. Helemaal vet is dat Megaman nu ook meedoet.

Het is toch wat. Zoveel games om te spelen op de E3 en dat bregen we naar jouw huiskamer. David en Jelle zijn los gegaan met de Infinity Stones en delen dat graag met je. Daarnaast krijg je nog een extra analyse van JJ en Steven voor je kiezen. Jawel! Zoveel verwennerij op de Gamekings site deze week. Komt Allen en aanschouw de Marvel vs. Capcom: Infinite E3 2017 Preview!

Loading...
 • Hippie

  Stiekem heb ik veel meer vertrouwen in die Dragon Ball Z Fighters game van de gasten van Guilty Gear en de animations zien er echt ziek goed uit. Zeker zin in, deze MvC ziet er in vergelijking maar een beetje matig uit.

  • roeland

   Ik ben ook heel benieuwd naar ArcsystemWorks en hoe ze het tag systeem aan gaan pakken. Het lijkt erop dat ze MVCI in alle opzichten voorbij gaan..

  • Thegladoss

   Daar hoe je niet stiekem mee te doen hoor. Het is vrijwel gegarandeerd dat die Dragon Ball FighterZ game in vrijwel alle opzichten beter gaat worden.

  • Ricolav

   Het is mij nog altijd niet duidelijk wat voor game die DBZ-game gaat worden. Er komen al jaren 2D-fighters uit op basis van deze serie, vaak ook gewoon heel goede games die er al sinds de PS2-periode zeer goed overkomen, bijna net zo mooi als de anime. Deze game lijkt meer bij de normale 2D-fighter kant te liggen, maar gezien het groteske aan DBZ vraag ik me af hoe goed deze dan over kan komen.

 • Alex Schoonkind

  Hoezo heeft Steven niet kunnen spelen er staat een gratis story demo op de PS Store. Misschien hadden jullie ook de controverse om de Marvel character keuze kunnen adresseren. Er zitten namelijk geen X-men characters in, waarschijnlijk om de movie rechten (in de comics worden ze ook min of meer vervangen door de inhumans). Wolverine, Storm zijn allemaal vaste prik maar missen.

 • andrelepate

  Ben absoluut geen fighting game expert, maar vind het gevoel van impact zelf juist veel sterker bij Injustice dan bijv SF4 (5 heb ik niet gespeeld). Ga de storymode demo zeker ff downloaden.

 • Fantastic xNL

  Arms en Pokken zijn geen fighters, Jelle en David?

  • Steven

   Pokken is een rehash dus ok die noemen ze niet. Arms is er wel eentje maar is een paar weken terug al bestempeld als wii boxing door deze twee.

 • roeland

  Heb de story demo gespeeld, maar ben zwaar teleurgesteld in deze game. Het rooster van karakters is een cheape rehash van het vorige deel, supermoves die nul veranderd zijn, press square to easy combo en een grafische stijl die meer bij een mobile game past dan bij een volwaardig nieuwe Marvel vs Capcom game.

  De gameplay is wel erg strak, maar Capcom moet echt ff beter hun best gaan doen om volwaardig aanvoelende games af te leveren. Qua gameplay kan Netherreal met Injustice en Mortal Kombat niet tippen aan de Capcom games, maar wat content betreft zitten die games wel op een heel ander level..

  Deze game is van 1 van mijn meest geanticipeerde titels naar een ‘moetje’ gegaan voor mij. Ik haal hem wel, want ben groot fighting game liefhebber maar ik ben bang dat dit voor de meer casual spelers een street fighter v’je gaat worden. (Een game die ik overigens zelf erg vet vind en nog dagelijks speel).

  Dragonball FighterZ gaat veel meer indruk maken..

  • BassieB

   Streetfighter 5 is echt een vieze casual fckfest. Sorry, was echt boos over alle “luck” implementatie. En natuurlijk de frames issues. Connection issues. Balance issues xD

   Misschien ben ik ondanks dat ik heel slecht ben alsnog te hardcore xD

   https://www.polygon.com/2017/4/28/15468316/marvel-vs-capcom-infinite-characters-street-fighter-5

  • Thegladoss

   Capcom is de laatste tijd weer zeer slecht bezig inderdaad. Tegenvallende SFV, casual maken van Monster Hunter, hardcore Monster Hunter niet lokaliseren, nog steeds geen nieuwe Devil May Cry na het vreselijke westerse deel, een luie SF2 remake voor Switch voor zo’n hoge prijs dat het pure afzetterij is, en nu de nieuwe MvC met een kutrooster om betere chars in DLC te verkopen.

   Resident Evil 7 is eigenlijk de enige positieve uitzondering in hun lange lijst van rotzooi.

 • ???

  Kweetnie hoeveel game modes er in die game gaan komen
  maar ik vermaakte me wel met die demo

 • Ik vond dit soort games vroeger echt tof maar deze games tegenwoordig zo hectisch en chaotisch dat me dat allemaal veel te snel gaat. Ik weet dat is wat mensen willen tegenwoordig maar ik zie t een beetje als een gevolg van armoede aan creativiteit. Het is wel weer leuk om met al die verschillende characters te spelen. Vooral de oldschool gamehelden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord