Menu Premium
Loading...

Martijn Reuvers over Toki Tori 2

16/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft tijdens zijn Wii U trip in Duitsland een aantal game ontwikkelaars geïnterviewd. Het eerste interview was met niemand minder dan Martijn Reuvers van Two Tribes. Wat er allemaal in deze studio achter de schermen gebeurt tijdens de ontwikkeling van zo’n titel, hoor je in Martijn Reuvers over Toki Tori 2

Toki Tori 2 is de nieuwste puzzle-platform game van de Nederlandse game studio Two Tribes. Dit is niet de eerste game die de studio voor Nintendo ontwikkeld. Tien jaar geleden verscheen Toki Tori ook al op de Game Boy Color. De eerste Toki Tori game werd goed ontvangen door critici, wat de lat hoog legt voor deel 2. Op het moment is Toki Tori 2 in beta versie op Steam, maar de titel zal met extra functionaliteit verschijnen op de Wii U. Zo komt de Wii U GamePad handig van pas als je zelf levels gaat creëren.

Je speelt een kuiken die niet veel meer kan dan fluiten en op de grond stampen. Met je kuiken loop je door een levendige wereld vol beesten en objecten die reageren op jouw gedrag. De game bevat geen uitleg of tutorials, waardoor je op een experimentele manier de wereld verkent.

Hoe Martijn Reuvers de Wii U ziet als indie game platform, zie je in Martijn Reuvers over Toki Tori 2.

Martijn Reuvers over Toki Tori 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch