Menu Premium
Loading...

Mario Strikers: Battle League Review – Kopen, budgetbak of Slopen?

15/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Mario franchise hebben wij al een hoop sport games voorbij zien komen. Denk aan Mario Tennis, Golf, Baseball & Basketball. Vroegah… was er in 2005 ook een Mario voetbalgame voor de befaamde GameCube. 17 jaar later is het tijd voor een opvolger. Mario Strikers Battle League (een hele naam voor een footie) is uitgekomen. Een voetbalgame voor op de Switch met al jouw favoriete Nintendo characters. Voetbal-addict JJ heeft de game een weekend lang kunnen spelen en zijn hele buurt verslagen. Hoe beviel hem dit spel? Wordt het ‘Kopen, budgetbak of slopen’? Je ziet en hoort het in de Mario Strikers Battle League review.

Mario Strikers Battle League review: Vier tegen vier voetbal

In de game draait het natuurlijk allemaal om voetbal. Je speelt in teams van vier tegen elkaar. Je kunt op elke manier die je kunt verzinnen scoren en als jij een dansje wilt doen nadat je hebt gescoord dan kan dat. Het is immers 2022. Tijdens een potje voetbal kun je gehinderd worden door verschillende items op het veld, zoals de welbekende bananen en red shells. Of door Bowser die je keihard de grond in trapt.  De character selectie uit de game is helaas niet erg breed, je hebt namelijk keuze uit maar 10 verschillende personages. En dat is ook typisch 2022. Iedere personage heeft zijn/haar eigen zwakke en sterke punten. Je kunt de stats van de personages omhoog gooien door middel van ‘armor’ setjes, waarbij je er natuurlijk wel op moet letten of het een positief of negatief effect op je stats gaat hebben. Zo is een Bowser sterker en slomer, maar glipt Toad er tussendoor met zijn grote snelheid.

Co-op met je vrienden

Wil je tegen vrienden spelen? Dan kan dat ook in Mario Strikers Battle League. Je kan lokaal tot acht spelers en online met zijn vieren op het veld rennen. Is Mario Strikers Battle League jouw vijf tientjes waard? Moet je wachten totdat het in de uitverkoop wordt gesodemieterd? Of moet de game keihard de prullenbak in? Je ziet en hoort het van JJ in de Mario Strikers Battle League review.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch