Menu Premium
Loading...

Mario & Sonic at the Olympic Games 2020 Review: kopen, budgetbak of slopen?

21/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Olympische Spelen van 2020 zijn nog maar een half jaar van ons verwijderd, en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Mario & Sonic at the Olympic Games. Boris en JJ zijn aan de slag gegaan met de 2020 versie en bespreken of het je geld en tijd waard is.

Mario & Sonic

Mogen weer aan de bak. Elke zomer of winter brengt Nintendo de game van het toernooi uit, want zo kan je het gezien de gebrekkige concurrentie wel noemen, en altijd zijn het Sonic en Mario die het zware werk moeten doen. Noem een sport en het zit in de game. De voornaamste focus ligt, zoals altijd, op de atletiek. De 100M, de 200M, noem ze allemaal maar op. Ook het hordelopen en de langere afstanden zijn van de partij, net zoals verspringen. Daarnaast kun je ook skateboarden, surfen, karate, schieten en zijn ook de gymnastiek-sporten aanwezig. En dan hebben we zeker nog niet alles genoemd. Mario en Sonic zijn echter niet de enige characters. Ook Luigi, Tails, Yoshi, Amy Rose, Waluigi, Dr Eggman en nog veel meer bekende characters zijn aanwezig. Sommige voor het eerst, sommige zijn inmiddels al routiniers. En ieder heeft zo zijn sport waar hij geschikt en wat minder geschikt voor is. Met Waluigi de 100M doen terwijl Sonic ook beschikbaar is, lijkt natuurlijk van tevoren geen winnende tactiek te zijn. Tenzij je heel geskilled bent natuurlijk.

2D events!

Om er maar gewoon een beetje nostalgia in te gooien. Vooral de oudere garde zal heel blij worden van dit detail. En het is ook nog eens een detail waar je behoorlijk veel mee in aanraking zult komen tijdens de game. Want het zit er niet alleen voor de lol in, het heeft ook nog eens een functie. Wat die functie precies is en waarom het vet (of niet vet) is, dat hoor je in de review van Boris en JJ.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch