Menu Premium
Loading...

Mario + Rabbids Kingdom Battle E3 2017 Preview

16/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was voor velen een verrassing: de samenwerking tussen Nintendo en Ubisoft. De opkomst van gamesindustrie-giganten Shigeru Miyamoto en Yves Guillemot zorgde voor aardig wat verbaasde blikken. Nu duidelijk is dat het om een Mario en Rabbids samenwerking gaat, is het tijd voor een Mario + Rabbids Kingdom Battle E3 2017 Preview!

Een opvallende samenwerking

Ubisoft en Nintendo slaan de armen ineen voor de nieuwe turn-based strategy game Mario + Rabbids: Kingdom Battle. De samenwerking is ontstaan vanuit een prototype dat Ubisoft Milan’s Davide Soliani hoogstpersoonlijk op de deurmat heeft neergelegd van Mario-ontwikkelaar Shigeru Miyamoto. De game is al sinds 2014 in ontwikkeling en in mei 2017 doken de eerste verwijzingen naar de samenwerkingen op. Nu hebben Boris en Koos de game gespeeld en laten ze weten wat ze ervan vinden.

Mario + Rabbids meets XCOM

In de game wordt Mushroom Kingdom geterroriseerd door de agressieve konijnen uit de reeks Raving Rabbids. Deze zijn door een portaal het land binnengedrongen. Mario en de bekende characters uit de game nemen het samen met vier heldhaftige Rabbids het op tegen de losgeslagen konijnen om vrede in het paddenstoelenparadijs van Mario en z’n vriendjes weer te herstellen. De gameplay van Mario + Rabbids: Kingdom Battle doet denken aan de strategy-game XCOM. In een team beweeg je door de speelwereld, waarbij teamleden om de beurt  vijanden aanvallen en obstakels te omzeilen. Verder in het spel worden er wapens, abilities en nieuwe teamleden vrijgespeeld.

Boris en Koos discussiëren vanuit de beursvloer in LA over de game. Check in dit item wat zij erover te zeggen hebben en of ze de samenwerking tussen Ubisoft en Nintendo zien zitten. Wordt de samenwerking een slaand succes of een grote flop? Wat verwacht jij? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch