Menu Premium
Loading...

Mario Party Superstars Review – Kopen, budgetbak of slopen?

03/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag hebben we een nieuwe review voor je klaarstaan. En wat ons betreft een hele fijne. Want herinner je misschien de Mario Party van vroeger nog? Wij wel. Kapot gespeeld. Er is een nieuw deel uitgekomen. Huey, de man die je al een aantal keer hebt zien langs komen en de gemiddelde haarlengte van de redactie weer wat opkrikt, heeft hem gespeeld en bespreekt de game met Boris. De n00b versus de ‘original GK’. Met als hoofdvragen of je de game moet kopen, het meer iets is voor de budgetbak of dat je het spel toch naar de sloop moet brengen? Je gaat het allemaal horen in de review van vandaag met Huey Brown en Boris van de Ven.

De verschillende mini-games in Mario Party Superstars

Mario Party Superstars is de nieuwe titel in de serie. Brengt de game nog genoeg innovatie? Hoe is de gameplay? Is die ouderwets leuk? En hoe zijn de mini-games op zichzelf. Zitten er wat verrassingen bij. Of is het eigenlijk allemaal een beetje ouderwets en been there, done that. Verder natuurlijk, hoe zijn de graphics. Hebben ze het op de normale Switch of op de nieuwe OLED-versie gespeeld? Is de game eigenlijk bedoeld voor de jongere doelgroep of kun je het spel ook waarderen als je ietwat ouder bent zoals ons?

Kopen, budgetbak of slopen?

Verder willen jullie weten of het spel overeind blijft als je het alleen speelt? Of moet het, zoals de titel al doet vermoeden, echt in een party-vorm plaatsvinden. Zit er genoeg verschil tussen de mini games? Of heb je al snel het idee dat je steeds het zelfde spelletje zit te spelen, maar dan met een twist. Plus natuurlijk het antwoord op de vraag of Huey een beetje kan reviewen. Net zo belangrijk. Je gaat het allemaal zien en horen in de review van Mario Party Superstars.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch