Menu Premium
Loading...

Mario Party: Island Tour Review

21/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is afgelopen jaar een groot feest geweest op de Nintendo 3DS. Nintendo wil dat volgend jaar doorzetten met Mario Party: Island Tour. De grote vraag is natuurlijk gelijk, hoe gaat het deze franchise af op de handheld. Skate en Pascal willen je er maar al te graag wat meer over vertellen in deze Mario Party: Island Tour review. Dan weet jij in ieder geval of je nu alvast de slingers kan gaan ophangen als de game uitkomt in januari.

De verzameling aan minigames moet zich prima lenen voor op de Nintendo 3DS en het feit dat je met een game-card met vier vrienden kunt spelen, is natuurlijk ook ideaal. Natuurlijk wordt er ook gebruik gemaakt van bijvoorbeeld de touchscreen-functie en de gyroscoop die in de 3DS te vinden zijn. Dit zorgt ervoor dat Nintendo dingen kan doen in de minigames die zij eerder op de Wii niet konden doen. Wij zijn dan ook erg benieuwd hoe ze hiermee omgegaan zijn. Het wordt ergens ook wel spannend, want dit is welgeteld de negende Mario Party-game. Hoelang kunnen ze dit trucje nog blijven volhouden?

De meningen over deze Mario Party zijn verdeeld, maar een feest kan pas echt beginnen als Gamekings binnen is. Daarom hebben wij Pascal en Skate de studio in gegooid zodat zij er een goed feestje van zouden maken. Is Mario Party: Island Tour een feest om nooit te vergeten? Je hoort het van Skate en Pascal.

Ontwikkelaar: Nd Cube
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Mario Party: Island Tour Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch