Menu Premium
Loading...

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions Review: Emiel zijn verrichtingen

Google Plus Emiel Kampen
12/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor Gamekings-kijkers is het allesbehalve een geheim dat Emiel geldt als de indiekoning van de redactie. De leraar en ontwikkelaar draagt nog altijd de rubriek Indiekings met veel plezier. Emiel is verder niet te beroerd om zo nu en dan ook een toffe tripple A-game onder handen te nemen. Zodoende zit hij, naast zijn verrichtingen in Indiekings, steeds vaker bij reviews en previews. Zoals Gamekings betaamt krijgt Emiel meestal bijval van een tweede presentator, maar in dit item staat hij er helemaal alleen voor. Hij is aan de slag gegaan met Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions. Benieuwd naar zijn gedachten over deze nieuwe titel voor de Nintendo 3DS? Check nu Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions Review: Emiel zijn verrichtingen!

Emiel koestert warme herinneringen aan Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions kwam in 2003 voor het eerst uit op de GBA. Het RPG-genre is niet het eerste waar menigeen aan zal denken wanneer Mario en Luigi de revue passeren. Toch zijn er in het verleden meerdere Mario RPG’s uitgekomen. Deze hebben gevoelsmatig niet helemaal de waardering gekregen die ze verdienen, al is er een vaste schare fans die de games wel kunnen waarderen. Emiel behoort tot deze groep. Hij was dan ook in zijn nopjes met het feit dat hij namens Gamekings aan de slag mocht met Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions. Emiel is nog altijd veel aan het spelen op zijn Nintendo 3DS en dus was het niet nodig zijn geliefde handheld af te stoffen.

Wat is jullie mening over Mario + Luigi Superstar Saga + Bowser’s Minions? Heb je de game veertien jaar geleden gespeeld? Zo ja, wat zijn je gedachten over deze remake? Ben je een niet bekend met de Mario RPG’s en wil je meer weten over deze nieuwe oude titel? Check nu Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions Review: Emiel zijn verrichtingen!

Loading...
 • Erik Stoop

  pindakaas gegeten?

 • roeland

  Ik vind het sprite based stijltje van het origineel veel toffer. Speel die nog wel een keertje. Dat Bowsers minions extraatje boeit me ook niet echt

  • Bridgeman

   Alles in deze game zijn sprites. Het ziet er gewoon anders uit. Waar in Dream Team Bros. en Paper Jam Bros. nog wat 3D achtergronden zaten, is hier alles volledig 2D. Ze hebben het gewoon een frisse look gegeven.

   • roeland

    Ik weet niet hoor, maar Mario en Luigi en de koopas enzo zijn toch overduidelijk 3d modellen..

    • Bridgeman

     Lijkt maar zo door de shading. Het is allemaal 2D.

     • roeland

      Okay… Gek dat ze die shading gebruikt hebben dan. Ik vind het er in ieder geval minder charmant uitzien dan het origineel, sprites of geen sprites :p

 • Mabelisu

  Kom je er op de donderdagochtend zomaar even achter dat je onder een steen hebt geleefd.

  • Steven

   Haha als je geen Nintendo liefhebber bent is het makkelijk om deze tussen alle andere mario’s te missen inderdaad.

 • TheSiddler15

  Wie doet de selectie van items de laatste tijd? Alleen maar reviews van releases en een DLC. Dat terwijl er zat interessante nieuwe games uit komen. Doe mij veel liever een review van Hob of Battle Chasers: Nightwar die pas zijn uit gekomen. Of waar is de review van Divinity: Original Sin 2? Observer zou ik ook nog steeds graag een review van willen zien. Trailer zag er super tof uit, maar toch een kleinere studio, dus dat zijn juist titels waar ik meer over zou willen horen. Helaas worden dat soort titels meestal over geslagen en dat is toch echt jammer. Dat is juist waar de gamemedia juist echt iets kan toevoegen.

  • Uther Pendragon

   Ze moeten een selectie maken met een beperkte redactie. Dus het is dan logisch dat ze kiezen voor de grotere titels in plaats van de kleinere. Maar ze kunnen zeker wel mee aandacht gaan geven voor kleinere titels ben ik met je eens. Ook de review van Divinity: Original Sin 2 had absoluut op de site gehoord, maar helaas krijgen pc games ook weinig aandacht, wel af en toe een leuke let’s play.

   • TheSiddler15

    Als er grote nieuwe releases zijn, dan snap ik dat er geen tijd overblijft voor de wat kleinere release. Ook al hoort het in mijn ogen een leuke mix te zijn. Maar we hebben het hier over oude games die opnieuw worden uitgebracht en dlc, dan zie ik persoonlijk liever items over nieuwe releases.

  • GekkeAr
 • Uther Pendragon

  Zo, dit moet wel het kortste item op Gamekings zijn.

  • Pascal Tettero

   je kan de andere review kijken 😉 dit is gewoon een remake met iets extra’s

 • Bridgeman

  Nou nou, een item van drie en een halve minuut. Kon het eraf?

  • Meer is Nintendo niet waard!!! Emiel wilde ook gewoon niet te lang in beeld met zijn pukkel.

   • Pascal Tettero

    mario odyssey gaat veel ps4 en xbox one games ownen.. ja er zijn weinig games, dan nog kijk naar de xbox.. dan ps fanboys die gelukkig zijn met een dead rising.. en weet je als zelda en mario op de ps4 zouden uitkomen zou 99.9% die games kopen.. jij zou er niet eens naar mogen kijken omdat je letterlijk gezegt heb nintendo games zijn niks waard

  • roeland

   Haha, is inderdaad wel erg kort. Je zou bijna zeggen; doe het dan gewoon niet, maar dan krijg je Frank op je dak xD

 • Suntyx

  Mijn favoriete game van de GBA samen met Pokemon Saphire. Dit zijn dan ook de enige twee games die ik op mijn 3DS heb nu.

  Maar ik heb een vraagje:

  Wat zijn nog meer toffe remakes van de GBA voor de 3DS?

  Groetjes.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord