Menu Premium
Loading...

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions Review: Emiel zijn verrichtingen

12/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor Gamekings-kijkers is het allesbehalve een geheim dat Emiel geldt als de indiekoning van de redactie. De leraar en ontwikkelaar draagt nog altijd de rubriek Indiekings met veel plezier. Emiel is verder niet te beroerd om zo nu en dan ook een toffe tripple A-game onder handen te nemen. Zodoende zit hij, naast zijn verrichtingen in Indiekings, steeds vaker bij reviews en previews. Zoals Gamekings betaamt krijgt Emiel meestal bijval van een tweede presentator, maar in dit item staat hij er helemaal alleen voor. Hij is aan de slag gegaan met Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions. Benieuwd naar zijn gedachten over deze nieuwe titel voor de Nintendo 3DS? Check nu Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions Review: Emiel zijn verrichtingen!

Emiel koestert warme herinneringen aan Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions kwam in 2003 voor het eerst uit op de GBA. Het RPG-genre is niet het eerste waar menigeen aan zal denken wanneer Mario en Luigi de revue passeren. Toch zijn er in het verleden meerdere Mario RPG’s uitgekomen. Deze hebben gevoelsmatig niet helemaal de waardering gekregen die ze verdienen, al is er een vaste schare fans die de games wel kunnen waarderen. Emiel behoort tot deze groep. Hij was dan ook in zijn nopjes met het feit dat hij namens Gamekings aan de slag mocht met Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions. Emiel is nog altijd veel aan het spelen op zijn Nintendo 3DS en dus was het niet nodig zijn geliefde handheld af te stoffen.

Wat is jullie mening over Mario + Luigi Superstar Saga + Bowser’s Minions? Heb je de game veertien jaar geleden gespeeld? Zo ja, wat zijn je gedachten over deze remake? Ben je een niet bekend met de Mario RPG’s en wil je meer weten over deze nieuwe oude titel? Check nu Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions Review: Emiel zijn verrichtingen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch