Menu Premium
Loading...

Mario Kart Tour Review: Kopen, budgetbak of slopen?

29/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 25 september is het mogelijk om weer een Mario Kart te spelen. Dit keer op een mobiel! Nintendo kwam op 25 september namelijk met een mobiele versie van de serie: Mario Kart Tour. JJ en Koos hebben eens een poging gewaagd en gaan je in dit item vertellen of je als Mario Kart-liefhebber deze gratis game gewoon moet spelen en of je als gamer in het algemeen deze game ook een kans moet geven. Let’s race!

Wat zit er in Mario Kart Tour?

Naast natuurlijk het overduidelijke: racen. Je kunt zoals altijd natuurlijk weer gebruik maken van de wapens die op de grond liggen. Zonder deze tools zou Mario Kart natuurlijk geen Mario Kart zijn. En zoals je wel had verwacht, alle Mario Kart-characters zijn natuurlijk speelbaar in de game. Maar nu dus allemaal op mobiel! Tot zover alles wat in de vorige Mario Kart-games ook al aanwezig was. Je kunt gaan voor high scores, naast de zeges en het uitdagen van vrienden. Je kunt de verschillende characters, maar ook auto’s en gliders verzamelen. Maak de combinatie de voor jouw het beste werkt, want dan belooft Nintendo dat je gegarandeerd succes zult hebben.

Een abonnement?

Dit zat bij de release namelijk plotseling in de game, terwijl het daarvoor niet aangekondigd was. Veel fans zullen hun wenkbrauwen gefronst hebben. Met dit abonnement (Gold Pass) kun je namelijk in de moeilijke 200cc-modus (50cc, 100cc en 150cc zitten standaard in de game) rijden en tevens krijg je de beschikking over extra items. Er is echter een gratis proefperiode voor twee weken. Alle gebruikers kunnen dus eerst kijken of ze dit wel chill vinden of dat ze hier niet aan mee willen werken. De aanwezigheid van de overige microtransacties in de game was al wel bekend.

Ben jij van plan de game te gaan spelen? Wat vind jij van de aanwezig van microtransactions en een abonnement? En is dit, zoals bij veel games, een reden om de game niet te spelen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch