Menu Premium
Loading...

Mario Kart Live: Home Circuit Let’s Play – ‘Twee volwassen koters’

08/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAAAAM! We gaan het even hebben over een op het oog fijn hebbedingetje. Eentje waar het kind in ons weer van naar boven komt. We hebben het over Mario Kart Live: Home Circuit. Op afstand bestuurbare karts. Hoe fijn is dat dan wel niet. Helemaal als we op de redactie twee bizar grote Nintendofans hebben zitten. De heren Boris & Koos konden niet wachten om iedereen voor eens en voor altijd hun Kartskills te laten zien en erachter te komen wie van de twee een winnetje pakte en zich dus de Mario Kart Koning van de Gamekings redactie mocht noemen!

Zandvoort? Neejoh, Blast Galaxy is where it’s at!

Een van de belangrijkste dingen van Mario Kart Live: Home Circuit is het maken van jouw eigen track. Jouw eigen Circuit Zandvoort zeg maar. En natuurlijk, we hadden dat gewoon op de Gamekings redactie kunnen doen… Maar wat is nou weer het nut van een grote arcade hal onder je voeten hebben als je die niet gaat gebruiken?! Ja toch… Speciaal voor dit item hebben we een deel van Blast Galaxy daarom getransformeerd van Arcade Hal naar een professioneel race circuit. En niet om onszelf op de schouders te kloppen, maar Zandvoort is er niks bij. De mannen trotseren scherpe bochten, gaan tussen poortjes door, snijden elkaar af, gaan onder krukjes door en strijden niet alleen tegen elkaar maar ook tegen… bagger internet…Een waar slachtveld dus! Wie van de twee zal zich het beste door deze mayhem weten te manoeuvreren?

Wie is hier de Mario Kart Koning?

Er kan er natuurlijk maar 1 de beste zijn. Boris en Koos zijn bereid om er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat zij het winnetje pakken. Wie van hun twee is de Mario Kart Live: Home Circuit koning? Ga er lekker voor zitten, pak iets te eten en te drinken en sluit alvast een weddenschap af. En o ja, we weten inmiddels dat je eerst een kampioenschap moet racen voordat je aan de multiplayer kunt beginnen. Veteranen hè…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch