Menu Premium
Loading...

Mario Kart 8 Preview

02/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tegenwoordig geen geheim meer dat de Nintendo Wii U tot nu toe nog niet het resultaat heeft behaald waar ze op gehoopt hadden. En dan kondigt Nintendo ineens een nieuwe Mario Kart aan, die exclusief naar de Wii U komt. Dennis is samen met JJ de studio ingedoken op het er over te hebben, want… JJ heeft de game al mogen spelen! Is het slim dat Nintendo de game alleen op de Wii U uitbrengt, aangezien de console nog niet in ontzettend veel huiskamers staat? Of geeft de nieuwe Mario Kart de Wii U juist een boost? Je komt er snel genoeg achter als je nu deze Mario Kart 8 preview checkt!

Mario Kart is een game die iedereen en je oma wel kent. Ooit begonnen op de Super Nintendo, waar de game direct erg in de smaak viel, zijn we nu bij het achtste deel aangekomen en de populariteit is sinds het begin alleen maar gestaag gegroeid. Het leuke van de Mario Kart-games is dat er goed te merken valt dat de serie heel goed meegroeit met de consoles die Nintendo uitbrengt. Zo kwam Mario Kart 7 alleen op de Nintendo 3DS uit, omdat dat toen hun nieuwste speeltje was, en is het een gegeven dat bij elke nieuwe handheld of console een nieuw deel in de Mario Kart-serie hoort. Inmiddels is de Wii U al een aardige tijd te verkrijgen. Eerder leek de console potentie te hebben, maar de verkoopcijfers vertellen anders. Dit zou zomaar totaal kunnen veranderen door de release van Mario Kart 8 op 30 mei.

Nu is de grote vraag van vandaag: is de game het waard om een Nintendo Wii U aan te schaffen? Dat mag je natuurlijk zelf bepalen. Dennis en JJ hebben er een uitgesproken mening over en zullen alles met je delen in deze Mario Kart 8 preview.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo Wii U

Mario Kart 8 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch