Menu Premium
Loading...

Mario Kart 8 Gamescom 2013 Preview

24/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijdje geleden dat de eerste Mario Kart op de SNES verscheen, 21 jaar geleden om precies te zijn. Sindsdien kent iedereen de serie en is het een van de grootste partygames van Nintendo geworden. Dennis vertelt over zijn ervaringen met Mario Kart 8 tot zover en doet verslag in deze Mario Kart 8 Gamescom 2013 Preview.

De basis van de Mario Kart-serie is altijd al vrij simpel geweest. Je kiest een kart plus een personage uit het Mario-universum en je neemt het op tegen je vrienden of tegen de computer. De races vinden plaats op de meeste gekke locaties die variëren van bergen tot stranden en zelfs bovenop een regenboog. Tijdens de races vind je power-ups in vierkante blokjes, waarmee je tegenstanders kan hinderen of jezelf een boost kan geven.

Mario Kart 8 wijkt niet af van deze formule, wat goed nieuws is voor de fans. Dat is ook de reden waarom Boris en Dennis helemaal klaar zijn voor deze gloednieuwe Mario Kart. Uiteraard kan Mario Kart niet altijd precies hetzelfde blijven, daarom heeft Nintendo een paar kleine aanpassingen gedaan die de game waarschijnlijk wel ten goede komen. Het grootste verschil is toch wel de verandering van de zwaartekracht tijdens de races. Je moet niet gek opkijken als je kart plotseling ondersteboven hangt. Daarnaast zijn de toevoegingen van de laatste Mario Kart op de 3DS nog steeds behouden, namelijk onderwatergebieden en paragliders.

Zou Mario Kart ook dit keer een succes worden? Dennis en Boris checken het in deze Mario Kart 8 Preview.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo Wii U

Mario Kart 8 Gamescom 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch