Menu Premium
Loading...

Mario Kart 8 E3 2013 Preview

17/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén van de games die Nintendo tijdens hun E3 Direct liet zien, was de gloednieuwe Mario Kart. Ondanks dat het al het achtste deel in de serie is, werden er op de redactie toch een heleboel mensen enthousiast bij het zien van de trailer. Is het Nintendo gelukt om ook de mensen in L.A. voor Mario Kart 8 te laten vallen? Je hoort het van Boris en Dennis in de Mario Kart 8 E3 2013 preview.

Wat gelijk opvalt bij het spelen van Mario Kart 8, is de enorme grafische stap die de game sinds Mario Kart 7 heeft doorgemaakt. Ook nieuw in dit achtste deel van de Mario Kart-serie, is het racen zonder zwaartekracht. Met een soort hovercraft met magneten vlieg je op de kop of helemaal op je kant gedraaid over de baan heen, zonder dat het Mario en zijn mede-karters ook maar enige moeite kost.

Ook de motoren zijn terug in de nieuwste Mario Kart, en de circuits bevatten uiteraard geheime routes. Na de release van de game kun je niet alleen tegen je vrienden op je eigen Wii U spelen, maar ook tegen anderen online. Bovendien is Mario Kart 8 niet alleen te spelen met je GamePad of de Wii Remote, maar ook met de Wii Pro controller, mocht je de Wii U pad net iets te groot vinden.

Zijn de nieuwe mogelijkheden van Mario Kart 8 genoeg om de game te benoemen tot ‘redder van de Wii U’? Check wat Boris en Dennis van de game vinden in de Mario Kart 8 E3 2013 preview.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U

Mario Kart 8 E3 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch