Menu Premium
Loading...

Mario Golf Super Rush Review: Kopen, budgetbak of slopen

03/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ houdt van alles waar een balletje aan te pas komt. Een balletje ja, voordat de perverts onder ons weer allerlei vunzige grappen gaan maken.  Hij kijkt echt alle sport en is een wandelende encyclopedie als het gaat om sportuitslagen. Vraag wie er vorig jaar kampioen is geworden bij korfbal en hij weet het.  Golf vindt ie ook soort van tof. En als er dan een game van wordt gemaakt, ook als ie arcade, dan wil hij er meteen mee aan de slag. En dus pakt hij de ene code die we krijgen van Nintendo en laadde het spel op zijn Switch. Dit is de review van Mario Super Rush Golf.

Nintendo weet altijd perfecte balans te vinden tussen fun en sport

maar JJ had toch niet zo veel met Mario. dat is niet helemaal waar. De platformers en de Galaxys en Sunshines van deze wereld boeien hem wat minder. Maar als de Italiaanse pornosnor aan het sporten slaat, dan is hij van de partij. Mario Kart is bijvoorbeeld een van zijn favo games all time. Nintendo kan volgens hem namelijk als een van de weinigen de fun van een sport perfect verpakken in een spel. waar je bij een serieuze golfgame uren bezig bent om windrichting en de lengte van het gras te meten, daar kun je in Mario Super Rush Golf gewoon redelijk ongecompliceerd ballen. Redelijk, want net als in Mario Kart heb je echt wel skills nodig om een winnetje te pakken.

Zit er genoeg uitdaging in Mario Super Rush Golf?

Zoals bij alle games van Nintendo is het spel gemaakt zodat iedereen hem kan spelen. Jong en oud. De vraag is dan of er voor iemand als JJ, die toch ook wel houdt van de competitieve uitdaging, wel echt genoeg challenge inzit. Het antwoord hoor en zie je in deze review van Mario Super Rush Golf.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch