Menu Premium
Loading...

Mario and Luigi: Dream Team Bros. Review

18/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In februari kondigde Nintendo de vierde game in de Mario and Luigi serie aan. Mario and Luigi: Dream Team Bros. is de eerste game in de serie die verschijnt op de 3DS. Check nu of de game een nachtmerrie is of een mooie dagdroom. Skate en Boris dromen in ieder geval weg in deze Mario and Luigi: Dream Team Bros. Review.

In Mario and Luigi: Dream Team Bros., het zal je vast niet verbazen, wordt Princess Peach ontvoerd en jij zal haar moeten redden. De game speelt zich af op Pi’illo Island. Mario, Luigi, Princess Peach, Toadsworth en de Toads zijn uitgenodigd door Dr. Snoozemore op het eiland. Op weg daar naartoe valt Luigi in slaap, dit zal hij in de game nog veel vaker doen. Je speelt de game daardoor soms in de realiteit en soms in zijn droomwereld. In deze droomwereld kan hij veel speciale moves naast het standaard springen en slaan.

Naast de oude vertrouwde platform-actie kom je in deze game ook verschillende eindbazen tegen. Het 3D-effect blijft zoals altijd je eigen keus, verder wordt er wel gretig gebruik gemaakt van de 3DS features, zoals de gyroscoop wanneer je bijvoorbeeld een object met een propeller bestuurt.

Skate en Boris hebben de game allebei gespeeld, de enige discussie die bestaat is hoe lang zij de game hebben gespeeld. Een ding is zeker Boris droomt al helemaal weg, terwijl Skate de Mario and Luigi: Dream Team Bros. review serieus wil starten. Komt dit nog goed of eindigt ook dit item in een gesprek vol verwijten en kameraadschap tussen de twee?

Ontwikkelaar: AlphaDream
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Mario and Luigi: Dream Team Bros. Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch