Menu Premium
Loading...

Man of Medan Review: Kopen, budgetbak of slopen?

05/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De horror-vierdaagse continues! Een Let’s Play van Man of Medan komt aankomend weekend online, maar nu is het alvast tijd voor het verdict. Koos en Skate hebben de game de afgelopen tijd gespeeld en gaan een poging wagen om jullie te overtuigen van de kwaliteit van Man of Medan, het eerste onderdeel van The Dark Pictures Anthology-serie.

Man of Medan: een game die doet denken aan een film

Dit merk je aan veel dingen. Het grafische stijltje, de characters en de manier waarom de game in beeld wordt gebracht. Alles doet eerder denken aan een film dan aan een game. Supermassive Games, de ontwikkelaars van onder meer Until Dawn, houden duidelijk van deze stijl. De stijl van hun vorige games is namelijk bijna exact hetzelfde als die van Man of Medan. Het grote verschil is natuurlijk de verschillende locaties.

De game focust zich op vier vrienden en een kapitein die tijdens hun reis op zoek zijn naar een wrak uit de tweede wereldoorlog. Dit gaat natuurlijk allemaal niet volgens plan. Voor je het weet zit je in de problemen. Je voelt hem misschien al aankomen, maar de keuzes die je vervolgens moet maken zijn belangrijk voor het einde van de game. Elke keuze heeft dus een gevolg. Er zijn echter natuurlijk zat games die dit beloven. Om erachter te komen wat Skate en Koos daadwerkelijk van deze beslissingen gemerkt hebben, check het item!

Spelen met vijf man

Vier man en een kapitein dus. En ze zijn allemaal speelbaar. Je kunt de game zeker in je eentje spelen, waardoor de overige vier CPU’s zullen zijn. Je kunt de game echter ook ervaren met vijf spelers, iets wat in een horror-game niet zo vaak voorkomt. Maar komt het de gameplay ook ten goede?

Heb jij deze game al gespeeld of ga jij deze game nog spelen? Wat vindt je van de stijl van de game en het idee dat je met meerdere mensen kunt spelen? Deel je bevindingen of eventuele verwachtingen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch