Menu Premium
Loading...

Making of Gamekings Vooruitblik Aflevering

06/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond is de eerste aflevering van 2014 te bewonderen op MTV, dit is ook meteen de laatste aflevering van seizoen 14. Veras, die sinds kort meewerkt aan het programma, had de eer deze te mogen gastregisseren. Ruim twintig minuten lang heb je op MTV vette games en epische momenten voorbij zien komen, maar hoe wordt zo’n aflevering van Gamekings nou precies in elkaar gezet? In dit item neemt Veras je mee in het proces van het maken van deze Gamekings aflevering. Hoe dit proces achter de schermen wordt doorlopen, zie je normaal gesproken niet. Daarom laten we je vandaag even een kijkje achter de schermen nemen in deze Making of Gamekings Vooruitblik Aflevering.

Het maken van een Gamekings aflevering begint allemaal bij een goed idee. Zonder een sterk idee of thema zou het maar een saaie aflevering zijn en daarom is brainstormen een belangrijk proces. Als er uiteindelijk een sterk concept is uitgewerkt, moet alles geregeld worden zodat de aflevering in één keer opgenomen kan worden. Waar gaan we filmen? Wanneer en hoe laat? Wie gaan er allemaal mee? Er moet met heel veel dingen rekening worden gehouden en daarvoor is teamwork erg belangrijk.

Het filmen van een aflevering is niet in twintig minuten gebeurd. Met enorm veel minuten aan beeld komen we terug op de redactie om alles uit te zoeken en een montage te maken. Vervolgens wordt er hard gewerkt aan onder andere geluid, kleurcorrectie en overlays om alles aan het einde van de week af te hebben. De aflevering belandt uiteindelijk bij MTV, zodat jij maandagavond een nieuwe aflevering te zien krijgt!

Zin om eens een kijkje achter de schermen te nemen? Bekijk dan snel deze Making of!
Making of Gamekings Vooruitblik Aflevering

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch