Menu Premium
Loading...

Makers Game of Thrones gaan Star Wars films maken

07/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Azië baas Jelle is weer terug in de studio! Hij krijgt meteen de vraag wat hij vindt van het nieuws dat de makers van Game of Thrones aan de slag gaan met de Star Wars licentie. David Benioff and D.B. Weiss gaan aan de slag met een nieuwe serie Star Wars films. Volgens de president van Lucas Film, Kathleen Kennedy, zijn Benioff en Weiss de beste verhalen vertellers die vandaag aan het werk zin in tinseltown. Ze schrijven diepe karakters, complexe verhaallijnen en een rijke mythologie. Wil je weten of Kevin en Jelle het  met haar eens zijn? Kijk het dan nu!

Star Wars volledig uitgemolken?!

Jelle staat bekend om zijn ongezouten mening over huisvrouwen soap Game of Thrones en is ook niet de allergrootste Star Wars fanboy. Naast hem op de bank is Kevin aangeschoven die wel de kriebels krijgt van komende winters en chicks op draken.

Vorig jaar is bekend geworden dat de regisseur van The Last Jedi, Rian Johnson, ook een eigen trilogie krijgt. Gaan de films van David Benioff and D.B. Weiss daarnaast bestaan? Wordt het ook een trilogie? Komen ze naast de stand-alone films over Bobba Fett, Obi-Wan Kenobi en de aankomende Solo: a Star Wars Story te staan? Krijgen we dan twee films per jaar? Check de discussie!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch