Menu Premium
Loading...

Magnetic: Cage Closed Review

31/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze First Person Portal clone is net een paar dagen uit maar wordt overal besproken en daarom gaan Jelle en Emiel helemaal los in deze Magnetic: Cage Closed Review.

Wat al gauw duidelijk wordt bij onze presentatoren is dat het onwijs veel lijkt op de populaire AAA-game Portal. Emiel is een echte die hard Portal fan en daarom vind hij het jammer dat deze game op deze manier is uitgekomen.

Magnetic: Cage Closed is een game waarin je als character gevangen bent in een gevangenis.In deze game moet je zien te ontsnappen door vanuit je start positie steeds verder te komen en van kamer naar kamer te gaan. In deze kamers moet je verschillende puzzels oplossen om zo je weg te vinden. Deze puzzels kan je doen met behulp van een magneet gun die je in het begin van de game krijgt. De magneet gun kan je weer gebruiken om bepaalde ijzeren blokken op te pakken en weg te gooien of te duwen.

Kort om is het een bijzondere nieuwe indiegame die zeker het checken waard is als je de ultieme puzzel fan bent. Wat vindt jij van deze game? Ga je hem kopen of blijf je gewoon bij Portal 1 en Portal 2? Laat het ons weten in de comments!

Uitgever: Gambitious Digital Entertainment
Ontwikkelaar: Guru Games
Platforms: PC

20153105_Magnetic_Cage_Closed_Review_splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch